Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:19

Raportul de activitate pentru anul 2023 la Instituția Prefectului


A A

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat

Prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, raportul de activitate pentru anul 2023 la Instituția Prefectului! I-au stat alături cei doi subprefecți ai județului Dâmbovița, Sălișteanu Ioan Corneliu și Chițescu Adrian. Claudia Gilia a reușit să transparentizeze foarte mult Instituția Prefectului și să impună un nou stil de lucru în mod special în raport cu instituțiile deconcentrate, astfel încât acestea să răspundă nevoilor dâmbovițenilor.

„În urmă cu doi ani, am depus jurământul pentru preluarea funcției de Prefect al Județului Dâmbovița. De la începutul activității mele ca Prefect al Județului Dâmbovița, mi-am stabilit un obiectiv pe care l-am respectat zi de zi, și anume: să-i ajut pe toți dâmbovițenii să ducă o viață mai bună și mai sigură. Am spus, încă de la învestire, că nu există soluții miraculoase, dar prin muncă și implicare directă, împreună cu echipa din Instituția Prefectului, am reușit să ducem la bun sfârșit zeci și sute de provocări în fiecare lună, iar cifrele pe care le voi prezenta în acest raport stau drept mărturie”, a declarat Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița.

Potrivit prefectului Claudia Gilia, consilierii juridici au reprezentat Instituția Prefectului și Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Dâmbovița într-un număr de 381 dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată. De asemenea, a fost asigurată reprezentarea Prefectului județului Dâmbovița în cauza aflată pe rolul Tribunalului Dâmbovița privind litigiul de hotar dintre județul Dâmbovița și județul Prahova (Moroeni - Bușteni).

În urma exercitării controlului de legalitate au fost apreciate ca nelegale 61 acte administrative. De asemenea, pe parcursul anului 2023, au avut loc 8 ședințe ale fondului funciar în cadrul cărora s-au adoptat 173 de hotărâri și au fost emise 47 de ordine de proprietate.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale