Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:19

Raportul de activitate pentru anul 2023 la Instituția Prefectului


A A

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat

Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat

Prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, raportul de activitate pentru anul 2023 la Instituția Prefectului! I-au stat alături cei doi subprefecți ai județului Dâmbovița, Sălișteanu Ioan Corneliu și Chițescu Adrian. Claudia Gilia a reușit să transparentizeze foarte mult Instituția Prefectului și să impună un nou stil de lucru în mod special în raport cu instituțiile deconcentrate, astfel încât acestea să răspundă nevoilor dâmbovițenilor.

„În urmă cu doi ani, am depus jurământul pentru preluarea funcției de Prefect al Județului Dâmbovița. De la începutul activității mele ca Prefect al Județului Dâmbovița, mi-am stabilit un obiectiv pe care l-am respectat zi de zi, și anume: să-i ajut pe toți dâmbovițenii să ducă o viață mai bună și mai sigură. Am spus, încă de la învestire, că nu există soluții miraculoase, dar prin muncă și implicare directă, împreună cu echipa din Instituția Prefectului, am reușit să ducem la bun sfârșit zeci și sute de provocări în fiecare lună, iar cifrele pe care le voi prezenta în acest raport stau drept mărturie”, a declarat Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița.

Potrivit prefectului Claudia Gilia, consilierii juridici au reprezentat Instituția Prefectului și Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Dâmbovița într-un număr de 381 dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată. De asemenea, a fost asigurată reprezentarea Prefectului județului Dâmbovița în cauza aflată pe rolul Tribunalului Dâmbovița privind litigiul de hotar dintre județul Dâmbovița și județul Prahova (Moroeni - Bușteni).

În urma exercitării controlului de legalitate au fost apreciate ca nelegale 61 acte administrative. De asemenea, pe parcursul anului 2023, au avut loc 8 ședințe ale fondului funciar în cadrul cărora s-au adoptat 173 de hotărâri și au fost emise 47 de ordine de proprietate.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale