Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2015 00:09

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Porumbacu, maseur la Chiajna II

Porumbacu, maseur la Chiajna II

COSTIN MIHAI

 


 

Dintre toți cei trecuți în ultimii ani pe la Chindia Târgoviște, fie ei conducători, antrenori sau fotbaliști, niciunul nu a atras mai multe antipatii decât Mugur Porumbacu. Fostul președinte al clubului a revenit în Vinerea Mare pe stadionul „Eugen Popescu”, de data aceasta ca adversar, însă într-o altă postură.

A fost maseur al echipei satelit de la Chiajna, cel puțin așa a apărut pe raportul de arbitraj, prilej de ironii prin tribună. Până și crainicul stadionului a făcut caterincă la stația de amplificare, însă nu m-a amuzat absolut deloc. În primul rând că, cel puțin în opinia mea, mesajele transmise de crainic pe parcursul unui meci de fotbal, mai ales unde este implicată o echipă importantă precum Chindia, nu trebuie să cuprindă ironii, jigniri și nici chiar ferpare.

Îmi pare sincer rău pentru drama prin care trece profesorul Nicu Croitoru, al cărui părinte a decedat săptămâna trecută, însă nu așa îți exprimi regretul, prin a transmite condoleanțe la stația de amplificare. Mai ales că antrenorul Chindiei a cerut să-i fie respectată durerea, fără a face din asta un subiect public. Revenind la maseurul Porumbacu, oricât de mult rău ar fi făcut el clubului de lângă Turn, nu e civilizat să-l ironizezi la stația de amplificare. Sunt destule mijloace de exprimare, în special pentru un jurnalist, însă altceva mi-a lăsat un gust amar și mă limitez la o întrebare simplă.

Cine a ajuns să-l ironizeze pe Porumbacu? În schimb, mi-a plăcut reacția lui Ciprian Prisăcaru, cel care i-a dat papucii lui Mugurel de la Chindia, pe când era primar interimar al Târgoviștei. Omul a oferit o ironie fină la adresa lui Porumbacu maseurul, spunând că a ajuns acolo unde îi este locul. Acum o dăm pe caterincă, însă tare ne-a mai durut vara trecută, când Chindia a ratat promovarea în Liga a II-a, după ce a intrat în play-off cu un avans de șase puncte față de Fortuna Câmpina, între timp desființată. Am spus-o de la bun început că Porumbacu nu a fost o alegere bună pentru a conduce Chindia.

Din păcate, greșeala nu a fost îndreptată nici pe parcurs, iar echipa a rămas în Liga a III-a. Să sperăm că doar până la vară, ar fi chiar frustrant ca formația târgovișteană să mai piardă o dată promovarea pe final de sezon.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 15.04.2015 10:38

Sunteti rai! Stiti ca nu putea sa stea pe banca de rezerve decat in "calitate" de maseur.Era singura posibilitate.






Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale