Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2024 00:15

În Dâmbovița,


A A

Polițiștii, razii „în rafală”

Polițiștii, razii „în rafală”
foto arhivă

În zilele de 11 și 12 mai a.c., peste 400 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în segmentul stradal, descurajarea și sancționarea comportamentelor de tip violent sau antisocial, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului de alcool și substanțe interzise.

În această perioadă, polițiștii au fost solicitați să intervină la 66 de evenimente, dintre care 46 au fost sesizate prin SNUAU 112. Au fost semnalate 47 de infracțiuni, din totalul acestora 20 fiind infracțiuni contra persoanei și 7 infracțiuni contra patrimoniului,

Pentru încălcările de la normele legale, au fost aplicate 394 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală se ridică la 126.280 de lei, dintre care 79 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1961 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 313 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Siguranța rutieră și prevenirea accidentelor au fost, de asemenea, priorități ale polițiștilor, sens în care, polițiștii rutieri au acționat permanent pentru diminuare a riscului rutier pe drumurile publice din județ. Astfel, au fost oprite pentru control 517 autovehicule, legitimate 733 de persoane și testați peste 200 de șoferi pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

De asemenea, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au fost reținute 31 de permise de conducere (15 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 5 pentru consumul de alcool) și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Populația județului Dâmbovița, în declin
Dosar penal pentru șofer-pericol
Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Dezvoltarea rețelei de suport pentru consumatorii de droguri
Cursuri de formare profesională gratuite
Pensia nu ține pasul cu inflația


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale