Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2014 07:17

Declarațiile președintelui Adrian Rădulescu, în contradicție cu ale mai-marilor de la centru


A A

PMP Dâmbovița încalcă ordinul și laudă inițiativele Guvernului Ponta

PMP Dâmbovița încalcă ordinul și laudă inițiativele Guvernului Ponta

❚ „Porcăria asta transmisă în toată țara de-ai noștri de la centru, în care în conferințele de presă să spunem ce mare prostie că Guvernul Ponta reduce CAS-ul, este o mare porcărie”, a declarat ieri debordant de sincer Adrian Rădulescu ❚ Totodată, domnia sa a și motivat propria declarație: „Ca om de afaceri și cu experiență lungă, pot să vă spun că această inițiativă nu este decât una bună și binevenită”

 

ANA MARIA POPESCU


 

Pe principiul „să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”, președintele PMP Dâmbovița încalcă ordinele mai-marilor de la centru, care spun să critice acțiunile Guvernului, și laudă inițiativa premierului Victor Ponta de reducere a CAS-ului cu 5%. Liderul PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, lasă la o parte faptul că este politician din opoziție și, teoretic, ar trebui să critice deciziile puterii, și salută inițiativa Guvernului din punctul de vedere al omului de afaceri cu experiență.

 

Chiar dacă partidul i-a trasat alte directive, Adrian Rădulescu susține că inițiativa ar fi fost și mai bună dacă reducerea CAS-ului ar fi venit la pachet cu creșterea salariului minim pe economie, pentru că așa s-ar fi stimulat consumul și, implicit, s-ar fi dezvoltat și societatea românească.

 

„Victor Ponta este un premier puternic și este un politician puternic,

dar nu are o echipă de valoare”

Președintele PMP Dâmbovița nu se oprește aici cu aprecierile, acesta crede și despre Victor Ponta că este un premier și un politician puternic.

„Mulți îmi spun că sunt un politician bun pentru că sunt imparțial și nu întotdeauna sunt de acord că trebuie să-i critici pe unii numai pentru că sunt la putere sau că sunt în opoziție. Porcăria asta care apare pe ordinea de zi, transmisă în toată țara de-ai noștri de la centru, în care în conferințele de presă să spunem ce mare prostie că Guvernul Ponta reduce CAS-ul, este o mare porcărie. Eu, ca om de afaceri și cu experiență lungă, pot să vă spun că această inițiativă nu este decât una bună și binevenită. Trebuie să înțelegem că patronii împreună cu angajații formează un tot unitar și cu toții înseamnă dezvoltarea și progresul societății și inclusiv a firmei și a societății. Scăderea costurilor patronului nu duce decât la crearea unor locuri de muncă, majorare de salarii și inclusiv consumatorul final are de câștigat. Eu cred că neșansa României este că nu am avut noroc de partide politice care guvernează și de premieri puternici care să-și asume reforme adânci, puternice, cu toate riscurile, pentru că o măsură ca aceasta ar fi fost extraordinar de binevenită dacă s-ar fi mărit și salariul minim pe economie. Trebuie să înțelegem că motorul dezvoltării economiei este consumul. Dacă sunt câștiguri mici, dacă sunt salarii mici, sunt și consumuri mici și nu ai cum să te dezvolți. Frâna dezvoltării societății românești în ultimii 24 de ani, după mine, este plafonarea la salariul minim pe economie și ținut cât mai jos. Părerea mea este că Victor Ponta este un premier puternic și este un politician puternic, dar nu are o echipă de valoare. Un singur om, un premier, nu poate înlocui 18 miniștri”, a susținut ieri în conferință de presă președintele PMP Dâmbovița.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale