Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.12.2023 00:18

Parohii ale Arhiepiscopiei Târgoviștei au oferit daruri


A A

Peste 14.000 lei cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae

Peste 14.000 lei  cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae

Cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae, în numeroase parohii ale Arhiepiscopiei Târgoviștei s-au desfășurat activități social-filantropice, ce au manifestat grija și iubirea față de aproapele, ca expresie a dinamismului spiritualității creștine. Astfel, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, parohiile: Finta, Vlădeni I și Vlădeni II din cadrul Protoieriei Târgoviște Sud au donat Centrului Social Creștin produse igienico – sanitare.

În localitatea Cătunu, în cadrul parteneriatului dintre Biserică și școală, 200 de copii au primit daruri, prin implicarea Pr. Cătălin Păun, a contribuției generoase a enoriașilor și a unor sponsori. La Parohia Obislav, prin grija Pr. Voicu Alexandru Rozier, a fost organizată o activitate intitulată Vine Moș Nicolae!, în cadrul căreia copiilor de la grădința și școala primară din parohie le-au fost oferite 230 de pachete cu dulciuri, în valoare de peste 6.000 lei.

Preoții Cristian Simescu și Cătălin CiobanU, de la Parohia Sf. Ioan, din orașul Găești, împreună cu tinerii din comitetul parohial, elevi la Liceul Tehnologic Iordache Golescu, au desfășurat o acțiune social -filantropică la Spitalul orășenesc Găești, de care au beneficiat 15 de persoane internate. Astfel, au oferite daruri copiilor internați la Secția de Pediatrie, precum si pături pentru secțiile spitalului! De asemenea, au fost oferite daruri unui număr de 20 de copii instituționalizați la Centru de Servicii Sociale Găești.

Activități social-filantropice s-au desfășurat în foarte multe parohii ale Eparhiei cu prilejul sărbătorii Sf. Ier. Nicolae, hramul a numeroase biserici.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale