Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2024 00:19

Ieri, președintele Corneliu Ștefan s-a întâlnit cu primarii din județ


A A

Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România

Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România

*„Programul Județean de Dezvoltare Locală este un real ajutor pentru 76 de primării dâmbovițene!” *„Unul dintre cele mai mari proiecte, 2.200.000.000 de lei, este cel prin care se vor înființa sau extinde rețelele de apă și canalizare în 52 de localități ale județului Dâmbovița”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan s-a întâlnit ieri, în sala de ședințe a sediului administrativ, cu membrii Asociației Comunelor din România. Cu acest prilej, Corneliu Ștefan a salutat colaborarea de excepție care există de peste 4 ani între Consiliul Județean Dâmbovița și Asociația Comunelor din România și filiala județeană a acestei organizații!

De asemenea, la întâlnirea cu primarii, președintele CJD a reiterat faptul că parteneriatul pe care CJD l-a  avut cu primarii dâmbovițeni a fost esențial pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor la nivel local, mai ales a celor la care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat o parte importantă a finanțării.

„Programul Județean de Dezvoltare Locală este un real ajutor pentru 76 de primării dâmbovițene! Sunt derulate investiții de peste 360.000.000 de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 145.000.000 de lei din această valoare. Datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița de 65.000.000 de lei, suma accesată prin PNRR, vom dota cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice 61 de unități de învățământ din 54 de unități administrativ-teritoriale dâmbovițene, Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște. Pentru elevii navetiști din 48 de localități vor fi achiziționate microbuze electrice sau hibrid. Consiliul Județean Dâmbovița a atras și banii necesari, 55.000.000 de lei, sumă neambursabilă accesată prin PNRR și AFM. Unul dintre cele mai mari proiecte, 2.200.000.000 de lei, este cel prin care se vor înființa sau extinde rețelele de apă și canalizare în 52 de localități ale județului Dâmbovița. Județul Dâmbovița a fost primul care a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Vorbim de finanțarea a 163 de proiecte cu o valoare de peste 1.500.000.000 lei, sumă care va fi investită în drumuri, poduri, rețele de apă, canalizare și gaze. Am lucrat împreună pentru a dezvolta fiecare localitate în parte, iar pentru acest lucru le mulțumesc președintelui AcoR, Emil Drăghici, și președintelui filialei județene AcoR, Dorinel Soare, precum și tuturor primarilor dâmbovițeni”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale