Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.03.2023 00:13

Ieri, la ședința Adunrii generale a Filialei Județene de Cruce Roșie Dmbovița,


A A

Printele vicar Ionu Ghibanu, reales președinte al Crucii Roșii Dmbovița

Printele vicar Ionu Ghibanu, reales președinte al Crucii Roșii Dmbovița

Adunarea general a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița a avut loc ieri la Teatrul „Tony Bulandra" din Târgovite, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane! Printre invitai s-au numrat Înaltpreasfințitul Printe Arhiepiscop i Mitropolit Nifon, deputații Liviu Balint și Gabriel Pliașu, subprefectul Adrian Chițescu, secretarul general al CJD Dan Popa, viceprimarul municipiului Tîrgovite Monica Ilie, rectorul Universitții ,,Valahia’’ Târgoviște, Laura Gorghiu, comandani de arme, primari i viceprimari din jude, efi de instituții deconcentrate, delegați i voluntari.

În urma alegerilor desfurate, conducerea Filialei Dâmbovița de Cruce Roie arat astfel: -funcia de preedinte al filialei judeene o va ocupa  în continuare printele vicar Ghibanu Ionu; -vicepreedini: Ionuț Svoiu, Floris Lzrescu, Valentin Calcan, Dumitru Georgic, Cristea Chiru Ctlin; -membri în comitetul județean: Jean Popescu, Polexe lon Viorel, Florea Claudiu, Matei Mihai, Sptaru Corina Magdalena (reprezentant tineret), Ivan Vasile Ivanoff, Marcela Iordache, Ioan Folescu, Clin Oros, Mihai Gavril Vdan, Marius Badea, Sebastian Popescu, lustin Petrescu, Laurențiu Dinescu, Alin Ștefan, Cristian Oancea, Valentin Radu, Ionuț Beju, Gabriel Brtulescu (reprezentant tineret).

„Mai întâi, doresc s-i mulțumesc lui Dumnezeu c mi-a îngduit s fiu ales în aceast demnitate, Înaltpreasfințitului Printe Mitropolit Nifon pentru c mi-a acordat din nou binecuvântarea de a candida și v mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ati  acordat-o, oferindu-mi aceast responsabilitate de președinte al Societții Naționale de Cruce Roie, filiala Dâmbovița. Apoi, a dori s mulțumesc domnului Raul Pavelescu, directorul filialei, precum și domnului Gheorghe Popescu, fostul director al filialei, pentru buna colaborare de pân acum, pentru tot ceea ce au fcut și fac pentru aceast instituție, ca, de altfel, pentru sprijinul și colaborarea pe care mi le vor oferi și de aici înainte. V asigur pe toți de bunele mele intenții, mulțumindu-v înc o dat pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o! Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis preedintele Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, Ionuț Ghibanu, dup ce a fost reales în funcție.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Rsucire iohannist cu... sticl spart
Und verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dmbovița, alturi de colegii de la nivel național
Activitate dedicat Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, prinți și bunici la Trgoviște
Ședinț festiv a CJD desfșurat la Palatul Brncovenesc
O grev care anun marea furtun romneasc
Gala de Excelenț a Județului Dmbovița
Ziua Internațional a Copiilor este srbtorit astzi la TrgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale