Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.05.2023 00:18

Primăria pregătește evenimente deosebite în acest an


A A

Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște

Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște

Ștefan Khalil


 

La fel ca în anii anteriori, autoritățile locale au anunțat un program stufos dedicat Zilei Internaționale a Copilului! Anul acest sunt pregătite evenimente în mai multe locații din oraș, cum ar fi  Parada Copilului de 1 iunie, cu muzică și tunuri de confetti, care va defila pe străzile orașului. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că evenimentele vor avea loc în mai multe locații din oraș, cum ar fi: Cinematograful Independența, Piața „Mihai Viteazul”, Stadionul „Eugen Popescu”, Complexul Turistic de Natație, Grădina Zoo, bulevardele Mircea cel Bătrân, Libertății și Parcul Mitropoliei. Totodată, administrația publică locală anunță că vor fi organizate competiții sportive, activități și spectacole dedicate celor mici.

„Ne aflăm în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște, locul în care, pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului vor avea loc foarte-foarte multe evenimente. De altfel, nu doar în Parcul Mitropoliei, ci și în Piața «Mihai Viteazul», la Complexul Turistic de Natație, la Grădina Zoo și așa mai departe. Voi prezenta acum câteva repere ale zilei de 1 iunie, pornim de la faptul că pentru prima dată vom închide bulevardul Libertății, astfel încât să poată fi realizate desene pe asfalt, să se joace șotron, fotbal și așa mai departe. Va fi o atmosferă foarte frumoasă. Va fi și gimnastică aerobică. În Parcul Mitropoliei vom avea clovni, vom avea păpuși gigant, vom avea spectacole de teatru, vom avea dans, spectacole făcute pentru copii. De asemenea, la Complexul Turistic de Natație vom avea competiție de înot, care este deja tradițională, „Cupa 1 iunie”, de asemenea, vom avea competiție de fotbal, competiție pentru biciclete și așa mai departe. La Grădina Zoo accesul va fi gratuit, va fi un traseu predefinit și veți vedea că toate aceste lucruri vor contribui la bucuria celor mici. Ne dorim ca această zi de 1 iunie să fie una deosebită. Seara, începând cu ora 18:00, cu plecare din fața Primăriei, avem Parada Copilului de 1 iunie. Va fi o paradă cu tunuri de confetti, cu muzică și ne dorim să participe câți mai mulți copii. Parada va fi pe traseul: Primăria municipiului Târgoviște – strada Grigore Alexandrescu – bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadion, iar la Stadion, pe pista de atletism și pe zona din fața Tribunei II, va fi un spectacol susținut de copii. Lista pentru paradă este încă deschisă. Avem și la Cinematograful Independența film, de la ora 11:00, «Regele Leu»”.

La conferința de presă, alături de primarul Daniel Cristian Stan au mai participat viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city managerul orașului, Gabriel Boriga.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște
Ședință festivă a CJD desfășurată la Palatul Brâncovenesc
O grevă care anunță marea furtună românească
Gala de Excelență a Județului Dâmbovița
Ziua Internațională a Copiilor este sărbătorită astăzi la TârgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale