Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.06.2023 00:18

Târgoviștea: ,,Și a fost parada copiilor! Și a fost spectacol și veselie!”


A A

Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște

Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște

Violeta Stanciu


 

„Ziua Copilului” din acest an a fost una cu totul și cu totul specială și a fost sărbătorită ca atare la Târgoviște! Chiar dacă a plouat puțin în prima parte a zilei copiii s-au distrat de minune, pentru că vremea bună a revenit iar toate evenimentele programate de autorități s-au desfășurat fără probleme, spre încântarea micuților târgovișteni. Parcul Mitropoliei a răsunat de veselia copiilor care au venit cu părinți și bunici să asiste la piesa de teatru „Cei trei purceluși” pregătită special pentru ei de actorii Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște.

 

În ciuda picăturilor de ploaie, nimeni nu a „dezertat” de la piesa de teatru pentru copii care i-a distrat  pe micuți, dar și pe părinți. Este foarte adevărat că arborii stufoși din parcul Mitropoliei au suplinit foarte multe umbrele, oferind posibilitatea copiilor să se distreze în voie chiar și printre picăturile de ploaie.

Picturile pe față au făcut deliciul piticilor târgovișteni, iar copiii mai mari cu talent la pictură au avut ocazia să-și arate măiestria artistică în aer liber în Parcul Mitropoliei, unde pictura pe șevalet a câștigat foarte  mulți adepți.

 

Și în acest an, primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan a supervizat toate evenimentele care s-au desfășurat în mai multe locații din oraș. Cinematograful Independența a fost plin ochi de copii care au venit să vadă filmul «Regele Leu». Dimineața zilei de 1 iunie a fost dedicată evenimentelor sportive. Acestea au avut loc la Complexul de Natație, unde s-a desfășurat un concurs de înot la care s-au înscris peste 400 de participanți, asistați de o tribună plină cu 700 de oameni. Tot la Complexul Sportiv a  avut loc un campionat de fotbal, dar și unul de ciclism…

Evenimentul cel mai așteptat al zilei a fost „Parada Copiilor” care a avut loc pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească până la stadion, unde copiii s-au bucurat de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului. Din paradă nu au lipsit fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion s-au împărți baloane cu heliu. ,,Și a fost parada copiilor! Și a fost spectacol și veselie! Mulțumiri celor peste 4000 de copii, părinți și bunici care au însuflețit  Târgoviștea!”, a transmis primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale