Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.02.2024 00:20

Editorial


A A

Până când nu va fi prea târziu! (II)

Până când nu va fi prea târziu! (II)

Dar știind toate astea, premierul Marcel Ciolacu, secondat de generalul acoperit de glorie” la Nasirizah/Irak, fost prim-ministru, actualmente președintele Senatului și o liotă de inutili … analiști politici și „oameni de partid” l-au contrazis pe șeful Statului Major al Apărării. L-au pus la zid cum că nu știe ce spune, că e alarmist, și că, măi românilor, stați liniștiți în casele voastre, nu vedeți că România n-a fost mai bine apărată că acum când atâtea forțe militare purtând pe uniforme ecusonul NATO se află pe teritoriul ei.

FALS! În primul rând, România nu prea mai are armată. Și asta câtă mai este nu este suficient înzestrată cu armament de luptă, și acesta cumpărat pe bani grei ba de la yankei, ba de pe la norvegieni și nemți. Iar o parte este second hand. Adică, vechituri de care alții au vrut să scape. Or se știe prea bine că dacă tu nu ai o armată proprie corespunzătoare din toate punctele de vedere, oricâte garanții de alianță ai avea – astea pot dispărea pe înțelegerile oculte dintre giganții jucători/competitori geopolitici – vei fi învins în doi timpi și trei mișcări de ursul de la Kremlin.

Și, dacă, poate românii nu au memorie scurtă, politicienii lor o au din plin – sau li se ordonă s-o aibă! – pentru că prea seamănă, leit – poleit/copy –paste cu strămoșii lor de dinaintea Primului Război Mondial, dar și a celui de-al Doilea, care au lăsat armata… dezarmată și numai bunul Dumnezeu, văzându-ne cât de rău eram loviți de soartă, ne-a salvat, și ca popor, și ca stat, de la dispariție. Corupți până-n măduva oaselor, trădători ai INTERESULUI NAȚIONAL, pe atunci, ca și acum, guvernanții au lăsat Armata Română mizerabil echipată și incalificabil de nedotată cu armamentele de care ar fi avut nevoie.

Iar când, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial, ministrul Apărării Naționale, general Ion Antonescu, indignat a înaintat regelui Carol al II-lea un memoriu în care-i arăta că armata este nepregătită pentru război, suveranul l-a trimis în detenție la o mănăstire. Iată cum metehnele vechi, trădătoare de țară, ale politicienilor fanariotizați de ieri sunt moștenite de politicienii de azi care, ajunși la „butoanele Puterii”, își văd de ale lor, dar de apărarea țării, când primejdia este de moarte, ba.

Haideți să-i vedem ce vor face când se vor trezi cu Armata Roșie la Casa Poporului și la palatele Cotroceni și Victoria! Știți, cu armata asta sălbăticită, românii s-au mai aflat sub sufletul ei de Siberie. Am mai spus-o, iată, din păcate, o mai spun, și poate o voi mai spune până ce ăi de ne guvernează se vor trezi „din somnul cel de moarte”, că vor învăța ceva – și noi, ceilalți, de ce nu? din lecțiile trecutului nostru istoric. Până nu va prea târziu!

 

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Crin Antonescu de ce nu?
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Remco în Schepdaal
Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale