Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.06.2024 00:14

Ieri, contract semnat pentru modernizarea clădirii CJD și a Prefecturii


A A

Palatul Administrativ Dâmbovița intră în reabilitare

Palatul Administrativ Dâmbovița intră în reabilitare

Ieri dimineață, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a clădirii Palatului Administrativ din centrul municipiului Târgoviște. Acest proiect va include atât sediul Consiliului Județean, cât și Prefectura Dâmbovița.

Proiectarea este programată să dureze maximum 90 de zile, iar lucrările de reabilitare propriu-zisă se vor desfășura pe o perioadă de 30 de luni. Pe durata acestor lucrări, activitatea Consiliului Județean Dâmbovița va fi mutată integral în cartierul Micro VI, în clădirea fostei Facultăți de Sport din cadrul Universității Valahia, situată lângă Grădinița Nr. 14. Acest imobil aparține Consiliului Județean Dâmbovița și va servi drept sediu temporar.

Această clădire a fost construit în anul 1972 și, de peste 50 de ani, nu a beneficiat de nicio reabilitare. Valoarea totală a proiectului este estimată la 97 de milioane de lei, din care Consiliul Județean Dâmbovița va contribui cu 2,6 milioane de lei. Clădirea sediului CJ și al Prefecturii se întinde pe o suprafață desfășurată de peste 6.200 mp și va beneficia de lucrări de consolidare, reabilitare, modernizare și creștere a eficienței energetice.

Prin aceste lucrări, structura clădirii va fi consolidată, se vor introduce pereți structurali de beton și se vor face intervenții asupra fundațiilor. De asemenea, pereții de compartimentare vor fi înlocuiți, componentele arhitecturale vor fi reparate, eliminate sau înlocuite, parcarea și spațiile verzi vor fi amenajate, iar exteriorul clădirii va fi reabilitat termic. Sistemul de încălzire și de furnizare a apei calde va fi modernizat, climatizarea și instalațiile de iluminat vor fi aduse la standarde moderne și, nu în ultimul rând, vor fi amenajate stații de încărcare pentru vehicule electrice. La finalul acestor lucrări, vom avea o clădire cu spații deschise și moderne, un sediu administrativ care să reprezinte cu adevărat județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

La ceremonia de semnare a contractului a participat, alături de președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, și administratorul firmei câștigătoare, Cătălin Vișan. De asemenea, au fost prezenți cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean - Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul județului - Dan Popa și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor - Ionuț Săvoiu.

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi investiții în infrastructura rutieră
La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale