Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2024 00:13

Primăria și-a propus...


A A

Obiective ambițioase pentru anul 2024 la Runcu

Obiective ambițioase pentru anul 2024 la Runcu

*Podul peste Râul Ialomicioara reprezintă un proiect important inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

 

Ștefan Khalil


Autoritățile locale din Runcu se pregătesc să demareze noi proiecte de investiții, având în vedere dezvoltarea infrastructurii rutiere și culturale în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Edilul-șef, Gheorghe Brebeanu, a vorbit recent despre două obiective majore: construirea unui pod peste Râul Ialomicioara și edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni.

Podul peste Râul Ialomicioara reprezintă un proiect important inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Prin această inițiativă, autoritățile locale își propun îmbunătățirea infrastructurii rutiere pentru a sprijini dezvoltarea turismului în zonă. Primarul Gheorghe Brebeanu a menționat că se intenționează asfaltarea a trei kilometri de drum în apropierea pensiunilor construite prin programul menționat.

De asemenea, în efortul de a sprijini viața culturală locală și comunitatea, Primăria Runcu intenționează să construiască un Cămin Cultural în satul Bădeni. Această inițiativă are în vedere consolidarea legăturilor sociale și oferirea unui spațiu dedicat evenimentelor culturale și comunitare. Cu toate acestea, implementarea proiectelor depinde în mare măsură de obținerea finanțării necesare. Primarul Gheorghe Brebeanu a recunoscut că fondurile de la bugetul local sunt insuficiente și că administrația va căuta atragerea de fonduri externe pentru a susține aceste investiții.

Avem investiții importante pe care vrem să realizăm în viitorul apropiat, dar să vedem și cât ne va permite bugetul. Sunt proiecte importante pe care vrem să le finalizăm", a declarat primarul. Locuitorii și turiștii din comuna Runcu așteaptă cu interes evoluția acestor planuri, sperând că investițiile vor aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea localității.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale