Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.04.2018 01:06

Liga a III-a. Atletic Bradu – FC Aninoasa 0-3 (0-1)


A A

O victorie care ridică moralul

O victorie care ridică moralul

❚ Formația antrenată de Cristi Bălașa se află la al doilea meci consecutiv fără înfrângere, obținând primul succes din acest an

LIVIU DOBRE


Stadion: “Atletic”. Spectatori: 80. Au marcat: Leotescu (9, 77), Pahonțu (50 – pen). Au arbitrat: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) – Liviu Barbu (Videle), Cătălina Nan (Alexandria). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Constantin Ciocoiu (Băicoi). Cartonașe galbene: Preda (19, 49), Tănase (42)/ Pahonțu (33), Diță (67). Cartonaș roșu. Preda (49).

Bradu: Oprican – Din, Șerban, Golban, Matei – Preda, Funduruțeanu (46 Sucală), Tănase, Trașcă – Albu (68 B. Ciucă), Tănăsescu (74 Paraschiv). Antrenor: Ovidiu Tică.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Neaga, Pahonțu – Diță (84 Năstase), Blas (78 Dinu), Lică, Nedelea – Leotescu, Codroiu (79 Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

După punctul obținut cu Voința Turnu Măgurele, în urmă cu două etape, primul din acest an, FC Aninoasa a reușit și prima victorie din 2018, un succes mult așteptat, care ridică moralul jucătorilor lui Cristi Bălașa. Formația dâmbovițeană s-a impus categoric în duelul cu Atletic Bradu, din deplasare, cu 3-0, unde nu a avut probleme și unde gazdele s-au cam făcut de râs. Meciul s-a încheiat chiar mai devreme de timpul regulamentar de joc, după ce argeșenii au tot acuzat probleme medicale și au rămas în efectiv incomplet. Leotescu a deschis rapid scorul pentru Aninoasa, în doar minutul 9, când a fructificat pasa lui Nedelea. A urmat un joc spectaculos, cu ocazii de ambele părți, în dreptul dâmbovițenior Codroiu, Blas și Nedelea fiind cei care au pus pericol la poarta lui Oprican. Prima repriză s-a încheiat, așadar, cu un avantaj minim pentru Aninoasa.

Meciul s-a încheiat mai devreme

Argeșenii au rămas cu un om mai puțini pe teren după eliminarea lui Preda, din minutul 49, iar un minut mai târziu dâmbovițenii au mărit avantajul la 2-0, după un penalty executat de Pahonțu.Trupa lui Cristi Bălașa nu a luat piciorul de pe accelerație și a mai forțat un gol, care a și venit, în minutul 77, când Leotescu a realizat „dubla”, după o execuție frumoasă din careu. În minutul 87, argeșenii au rămas doar în șase jucători, ceilalți acuzând „accidentări”, astfel că arbitrul întâlnirii a fost nevoit să fluiere finalul jocului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale