11.04.2018 01:06

O victorie care ridică moralul

O victorie care ridică moralul
Galerie foto

❚ Formația antrenată de Cristi Bălașa se află la al doilea meci consecutiv fără înfrângere, obținând primul succes din acest an

LIVIU DOBRE


Stadion: “Atletic”. Spectatori: 80. Au marcat: Leotescu (9, 77), Pahonțu (50 – pen). Au arbitrat: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) – Liviu Barbu (Videle), Cătălina Nan (Alexandria). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Constantin Ciocoiu (Băicoi). Cartonașe galbene: Preda (19, 49), Tănase (42)/ Pahonțu (33), Diță (67). Cartonaș roșu. Preda (49).

Bradu: Oprican – Din, Șerban, Golban, Matei – Preda, Funduruțeanu (46 Sucală), Tănase, Trașcă – Albu (68 B. Ciucă), Tănăsescu (74 Paraschiv). Antrenor: Ovidiu Tică.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Neaga, Pahonțu – Diță (84 Năstase), Blas (78 Dinu), Lică, Nedelea – Leotescu, Codroiu (79 Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

După punctul obținut cu Voința Turnu Măgurele, în urmă cu două etape, primul din acest an, FC Aninoasa a reușit și prima victorie din 2018, un succes mult așteptat, care ridică moralul jucătorilor lui Cristi Bălașa. Formația dâmbovițeană s-a impus categoric în duelul cu Atletic Bradu, din deplasare, cu 3-0, unde nu a avut probleme și unde gazdele s-au cam făcut de râs. Meciul s-a încheiat chiar mai devreme de timpul regulamentar de joc, după ce argeșenii au tot acuzat probleme medicale și au rămas în efectiv incomplet. Leotescu a deschis rapid scorul pentru Aninoasa, în doar minutul 9, când a fructificat pasa lui Nedelea. A urmat un joc spectaculos, cu ocazii de ambele părți, în dreptul dâmbovițenior Codroiu, Blas și Nedelea fiind cei care au pus pericol la poarta lui Oprican. Prima repriză s-a încheiat, așadar, cu un avantaj minim pentru Aninoasa.

Meciul s-a încheiat mai devreme

Argeșenii au rămas cu un om mai puțini pe teren după eliminarea lui Preda, din minutul 49, iar un minut mai târziu dâmbovițenii au mărit avantajul la 2-0, după un penalty executat de Pahonțu.Trupa lui Cristi Bălașa nu a luat piciorul de pe accelerație și a mai forțat un gol, care a și venit, în minutul 77, când Leotescu a realizat „dubla”, după o execuție frumoasă din careu. În minutul 87, argeșenii au rămas doar în șase jucători, ceilalți acuzând „accidentări”, astfel că arbitrul întâlnirii a fost nevoit să fluiere finalul jocului.