Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:19

La Târgoviște...


A A

Noua bază sportivă din cartierul Matei Basarab, aproape de finalizare

Noua bază sportivă din cartierul Matei Basarab, aproape de finalizare

*Această investiție de amploare, în valoare de 2.500.000 de lei, a fost accesată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții și reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii sportive locale

 

Investiția de 2.500.000 de lei, susținută de Compania Națională de Investiții, aduce un teren multifuncțional modern și dotat cu toate facilitățile necesare în cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Târgoviște.

În municipiul Târgoviște, noua bază sportivă din cartierul Matei Basarab se apropie cu pași rapizi de finalizare, promițând să ofere condiții excelente pentru peste 400 de sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Târgoviște. Această investiție de amploare, în valoare de 2.500.000 de lei, a fost accesată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții și reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii sportive locale.

Primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a oferit recent detalii despre noua investiție. „Terenul multifuncțional cu suprafață din tartan, echipat cu vestiare moderne și sistem de nocturnă, reprezintă doar câteva dintre elementele cheie ale acestei investiții. Suntem mândri că putem oferi sportivilor noștri un loc modern și bine echipat pentru a-și desfășura activitățile sportive".

Potrivit conducerii Primăriei Târgoviște, noul teren sportiv va fi gata pentru utilizare în vara acestui an, oferind sportivilor și antrenorilor un mediu benefic pentru diverse discipline sportive. Cu o suprafață modernă din tartan, terenul va satisface standardele ridicate ale competițiilor sportive și va servi drept loc de antrenament pentru echipele de la CSȘ Târgoviște.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
"Comasarea alegerilor provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic"
"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"
IPS Nifon: Biserica noastră promovează bunele relații în dialogul intercreștin
Blestemul aurului românilor (II)
Șofer-pericol, băut la volan cu peste 100 de km/h
Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa
Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei
Incendiile la locuințe, în vizorul autorităților la Fieni
Blestemul aurului românilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale