Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2020 00:15

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia a aprobat...


A A

Noi proiecte europene în Bucegii dâmbovițeni

Noi proiecte europene în Bucegii dâmbovițeni

❚ Două proiecte depuse de CJD au primit aviz favorabil în ședința de consiliu a ADR ❚ Este vorba despre investițiile „Dezvoltarea infrastructurii de turism în zona Padina - Peștera” și „Dezvoltarea infrastructurii de turism prin reabilitarea Taberei Căprioara, comuna Moroeni, Județul Dâmbovița”

 

V.A.


Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia a notificat Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) că, pentru investițiile „Dezvoltarea infrastructurii de turism în zona Padina - Peștera” și „Dezvoltarea infrastructurii de turism prin reabilitarea Taberei Căprioara, comuna Moroeni, Județul Dâmbovița”, au fost aprobate fișele de proiect depuse la finanțare de către CJD, la finalul lunii august 2020. Astfel, ca urmare a Hotărârii nr. 12 din 23 septembrie 2020, adoptată în ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, ADR Sud Muntenia urmează să încheie acordurile de parteneriat cu CJD, imediat ce fișele de proiect depuse la Ministerul Fondurilor Europene (Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Asistență Tehnică) vor fi aprobate. Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de turism în zona Padina - Peștera” are ca obiectiv general dezvoltarea durabilă a zonei montane din Județul Dâmbovița și creșterea numărului de utilizatori ai resurselor turistice, prin construirea domeniului schiabil și a infrastructurii turistice în zona Padina - Peștera; integrarea stațiunii turistice montane în circuitele turistice naționale și internaționale și, totodată, creșterea numărului de turiști în această zonă. Bugetul eligibil estimat al investiției este de 17.850.000 Euro. „În ceea ce privește proiectul «Dezvoltarea infrastructurii de turism prin reabilitarea Taberei Căprioara, comuna Moroeni, Județul Dâmbovița», se vor realiza intervenții de reabilitare și modernizare a corpului central al Taberei Căprioara și a celor 5 unități de cazare independente, aflate în incintă, amenajarea curții interioare, refacerea sistemului de iluminat, refacerea instalațiilor electrice, sanitare și termice, amenajarea parcării, schimbarea acoperișului, realizarea de compartimentări interioare, extinderea zonei terasei și realizarea unui sistem de canalizare. Bugetul eligibil estimat al investiției este de 3.570.000 Euro”, precizează reprezentanții Biroului Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CJD a contractat ultimul lot al mega-proiectului de infrastructură
10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)
Lucrările la Curtea Domnească din Târgoviște merg ceas
10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (I)
Lucrările la Centura Târgoviștei, în stadiu avansat
Deconspirarea: Uniunea Stafiilor Răzbunătoare
COVID-19 printre medicii de la Oncologie: 75% s-au infectat și, ulterior, vindecat
"Clasa politică" nu-și vine-n fire
17 localități cu rate mari de cazuri Covid
Semnarea contractului pentru lotul I din mega-proiectul de infrastructură


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

10 seturi de întrebări într-o toamnă pandemică (II)

Alegerile americane sunt urmărite cu mare interes de factorii politici europeni. În cazul realegerii actualului președinte, la ce ne putem aștepta ? Până unde poate să meargă ruptura transatantică, bază a dezvoltării mondiale din ultimii 75 de ani ? Sau chiar dacă democrații vor reocupa Casa Albă, vor mai avea americanii timpul necesar să reînvie adevăratul multilateralism global?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale