Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.03.2024 00:20

Consiliul Local Municipal Târgoviște adoptă..


A A

Noi modificări privind taxa de salubrizare

Noi modificări privind taxa de salubrizare

*„Pentru persoanele care deja au plătit această taxă va fi o suprasolvire. Acest lucru înseamnă că în funcție de opțiunea lor fie li se vor returna banii persoanelor respective, fie plata va fi considerată în contul taxei pe luna viitoare, sau pe lunile viitoare”, a declarat primarul Cristian Stan

 

Ștefan Khalil


 

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, desfășurată ieri, 28 martie, la care au participat 19 consilieri aleși, a fost dezbătut un proiect  privind modificarea taxei de salubrizare în municipiul Târgoviște.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței a fost proiectul de hotărâre referitor la această taxă, care a creat multe controverse în acest început de an.

Conducerea Primăriei Târgoviște a oferit clarificări cu privire la modificările propuse, precizând că acestea implică o reglementare a taxei, cu aplicabilitate imediată. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a oferit mai multe detalii  în cadrul ședinței: „Aș vrea să fac o scurtă mențiune referitor la această taxă. Practic, se va produce reglementarea ei începând cu intrarea în vigoare a taxei. Astfel, pentru persoanele care deja au plătit această taxă va fi o suprasolvire. Acest lucru înseamnă că în funcție de opțiunea lor fie li se vor returna banii persoanelor respective, fie plata va fi considerată în contul taxei pe luna viitoare, sau pe lunile viitoare. Acest lucru este valabil  pentru cei care au plătit și au făcut declarația la nivelul anterior al taxei, iar pentru neplată nu se datorează nimic".

Proiectul a fost aprobat cu 13 voturi pentru, șase împotrivă și zero abțineri. Consilierii care au votat împotriva acestor modificări nu au oferit nicio explicație pentru decizia lor, dar acest lucru nu a părut să deranjeze executivul Primăriei Târgoviște, iar ședința a mers mai departe.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan
Întreruperi de energie electrică programate
Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale