Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2022 00:09

După incidentele provocate


A A

Muscelul Văleni, exclusă din fotbalul dâmbovițean

Muscelul Văleni, exclusă din fotbalul dâmbovițean

* Amenzi totale încasate de club au fost în valoare de 2.000 lei. Jucătorul Daniel Popescu s-a ales cu o suspendare de 24 de etape, dar și cu o penalitate sportivă de 1.600 lei. Au mai fost suspendați câte 4 etape și au primit o penalitate sportivă de 350 lei jucătorii Dragoș Niță și Constantin Tarbă

 

Comisia de Disciplină și Etică a hotărât sancțiuni fără precedent în fotbalul dâmbovițean, după incidentele extrem de grave consumate la meciul de Liga a 5-a, Seria Nord, Muscelul Văleni – Luceafărul Dărmănești, jucat la Voinești. Clubul din Văleni a fost exclus din competiție, atât pentru sezonul în curs, cât și pentru sezonul următor, primind amenzi totale în valoare de 2.000 lei!!! În plus, jucătorul Daniel Popescu s-a ales cu o suspendare de 24 de etape, dar și cu o penalitate sportivă de 1.600 lei.

Au mai fost suspendați câte 4 etape și au primit o penalitate sportivă de 350 lei jucătorii Dragoș Niță și Constantin Tarbă. Fotbaliștii și susținătorii echipei din Văleni se apără public, susținând că scandalul ar fi avut ca scânteie un jucător al formației din Dărmănești, George Diaconu, care ar fi evoluat în stare de ebrietate și ar fi lovit primul, după marcarea unui gol, în care s-ar fi ajutat de mână. 

„Era rupt de beat și s-a lungit pe teren. Căpitanul de la Muscelul a vrut să-l ridice, pentru a-l scoate din teren, însă a opus rezistență. Jucătorul întins s-a ridicat și i-a lovit pe cei de la Văleni. În acel moment, aceștia au ripostat, iar un jucător de la Dărmănești, părea un copil, a sărit la gâtul celor de la Muscelul. De aici înainte totul a degenerat într-o bătaie generală… Jucătorul de la Dărmănești a întărâtat, spunând că a fost puțin henț la golul marcat”.  

„Să-i omorâm pe toți!”

„Mint cu nerușinare! Ce tupeu aveam eu să lovesc primul, la ei acasă? Dimpotrivă, eu am fost lovit de mai multe ori în maxilar. Frustrarea e mare, mai ales că înaintea meciului ne-au rugat să-i lăsăm să câștige”, se apără George Diaconu, jucătorul de la Dărmănești, variantă confirmată și de antrenorul Ionuț Angelescu. „Nu a fost vorba despre nicio provocare. După golul marcat, Diaconu a făcut crampe, iar cei de la Văleni l-au târât efectiv în afara suprafeței de joc. După intervenția asistentei medicale, băiatul mi-a sărit în brațe, moment în care au tăbărât pe el mai mulți. Văzând în ce hal îl lovesc, a încercat să-l apere un junior de-al nostru, Sîrbu, are 16 ani. L-au luat și pe el în primire, l-au lovit cu sălbăticie, am crezut că acolo i s-au terminat zilele. Și acum are semne pe față, de la bătaia încasată. Au mai fost loviți doi băieți care au venit cu noi. Nu credeam niciodată că așa ceva se mai poate întâmpla în anul 2022, la un meci de fotbal. Am fost înjurați și amenințați, din primul minut al meciului. Jucătorii au fost loviți, scuipați și înjurați tot timpul. Dar să turbezi în așa fel, încât nimic nu mai conta decât <<să-i omorâm pe toți>>, nu am crezut că în zilele noastre să mai putem trăi. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi ieșit dacă am fi jucat acasă la ei, la Văleni. Decizia de excludere este corectă și are justificare. Fotbalul la acest nivel ar trebui să însemne prietenie”.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale