Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2023 00:16

Pensionarii dâmbovițeni, preocupați de...


A A

Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița

Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița

*În cadrul acestei întâlniri, Marius Lixandru, inspectorul-șef al ITM Dâmbovița, a prezentat câteva date privind acțiunile instituției pe care o reprezintă, pentru eliminarea muncii la negru

 

Ieri, la sediul Instituției Prefectului Dâmbovița, în sala „Mihai Viteazul” a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. La ședința prezidată de Gheorghe Popa, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice a participat și subprefectul județului, Corneliu Sălișteanu. De asemenea, a mai participat inspectorul-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dâmbovița, Marius Lixandru, directorul de la Casa Județeană de Pensii, Ciprian Toni Mihai și membrii Consiliului Comitetului Consultativ de Dialog Civic.

În cadrul acestei întâlniri, Marius Lixandru, inspectorul-șef al ITM Dâmbovița, a prezentat câteva date privind acțiunile instituției pe care o reprezintă, pentru eliminarea muncii la negru. Potrivit informării acestuia, județul Dâmbovița are puține cazuri de angajați care lucrează fără contract de muncă.

În a doua parte a ședinței, Dobra Napoleon, președintele pensionarilor de pe Valea Dâmboviței, a ridicat problema celor care muncesc cu ziua la cules de mere. Dobra Napoleon a spus că în mod normal, aceștia trebuie să fie încadrați ca zilieri, nu să li se facă contracte de muncă, deoarece activitatea pe care o desfășoară este una sezonieră, nu permanentă. Același Dobra Napoleon a ținut încă o dată să mulțumească public conducerii CJD și a Prefecturii Dâmbovița pentru redeschiderea Spitalului Voinești, care ajută foarte mult locuitorii de pe Valea Dâmboviței.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD
Dezvoltare și modernizare în comuna Runcu
„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”
518 locuri de muncă disponibile
Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale