Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.01.2024 00:14

Dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al spitalului, s-a retras din activitate


A A

Moment festiv la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Moment festiv la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

*„Am o mare piatră pe inimă pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți, la ce am făcut în 45 de ani de medicină”

 

 

Violeta Stanciu


Un moment festiv și în același timp emoționant a avut loc vineri, 26 ianuarie 2024, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Medicul oncolog,  Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al unității medicale, omul care a avut o colaborare excelentă cu reprezentanții mass media,  s-a retras din activitatea pe care a desfășurat-o  la Spitalul Județean  de Urgență Târgoviște, după 45 de ani de medicină. Calitatea de bun comunicator, pe lângă cea de medic de excepție, i-a permis doamnei doctor  Elena Firoiu să ocupe, timp de ani buni, și funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. 

„Nu am avut ocazia să-i mulțumim pentru întreaga activitate dragei noastre colege, purtătoarea de cuvânt a spitalului, dr. Elena Firoiu”, a declarat managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu. În semn de prețuire pentru munca depusă, dr. Elena Firoiu a primit din partea colegilor o diplomă de recunoștință, dar și un frumos buchet de flori. „Îmi este foarte greu să mă despart de colegii mei și de pacienții noștri, dar vârsta, viața te aduce într-un moment în care trebuie să lași loc liber și celor mai tineri și încet- încet să te ocupi din ce în ce mai puțin. A trebuit să închei contractul cu spitalul deoarece împlinesc anul acesta 72 de ani, dar desfășor în continuare activitate în contract cu Casa de Asigurări la Centrul Medical Biomedica. Am o mare piatră pe inimă pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți, la ce am făcut în 45 de ani de medicină”, a declarat cu emoție în glas dr. Elena Firoiu. „Sunteți o mândrie a spitalului, cel mai bun purtător de cuvânt, ați  fost mâna mea dreaptă în conferințele de presă și mi-ați acordat tot sprijinul, am fost un tandem de excepție. Vă mulțumim pentru tot, vă urăm la mulți ani și să fiți mereu același om”, a completat managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu. La rândul său, șefa Secției de Oncologie, dr. Simona Angelescu i-a transmis un mesaj fostei colege, din partea colegilor de la Secția de Oncologie: ,,Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut și vă asigurăm că vom depăși ceea ce ne-ați învățat dumneavoastră”.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi investiții în infrastructura rutieră
La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale