Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.01.2024 00:14

Dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al spitalului, s-a retras din activitate


A A

Moment festiv la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Moment festiv la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

*„Am o mare piatră pe inimă pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți, la ce am făcut în 45 de ani de medicină”

 

 

Violeta Stanciu


Un moment festiv și în același timp emoționant a avut loc vineri, 26 ianuarie 2024, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Medicul oncolog,  Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al unității medicale, omul care a avut o colaborare excelentă cu reprezentanții mass media,  s-a retras din activitatea pe care a desfășurat-o  la Spitalul Județean  de Urgență Târgoviște, după 45 de ani de medicină. Calitatea de bun comunicator, pe lângă cea de medic de excepție, i-a permis doamnei doctor  Elena Firoiu să ocupe, timp de ani buni, și funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. 

„Nu am avut ocazia să-i mulțumim pentru întreaga activitate dragei noastre colege, purtătoarea de cuvânt a spitalului, dr. Elena Firoiu”, a declarat managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu. În semn de prețuire pentru munca depusă, dr. Elena Firoiu a primit din partea colegilor o diplomă de recunoștință, dar și un frumos buchet de flori. „Îmi este foarte greu să mă despart de colegii mei și de pacienții noștri, dar vârsta, viața te aduce într-un moment în care trebuie să lași loc liber și celor mai tineri și încet- încet să te ocupi din ce în ce mai puțin. A trebuit să închei contractul cu spitalul deoarece împlinesc anul acesta 72 de ani, dar desfășor în continuare activitate în contract cu Casa de Asigurări la Centrul Medical Biomedica. Am o mare piatră pe inimă pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți, la ce am făcut în 45 de ani de medicină”, a declarat cu emoție în glas dr. Elena Firoiu. „Sunteți o mândrie a spitalului, cel mai bun purtător de cuvânt, ați  fost mâna mea dreaptă în conferințele de presă și mi-ați acordat tot sprijinul, am fost un tandem de excepție. Vă mulțumim pentru tot, vă urăm la mulți ani și să fiți mereu același om”, a completat managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu. La rândul său, șefa Secției de Oncologie, dr. Simona Angelescu i-a transmis un mesaj fostei colege, din partea colegilor de la Secția de Oncologie: ,,Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut și vă asigurăm că vom depăși ceea ce ne-ați învățat dumneavoastră”.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale