Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:19

Primăria Târgoviște implementează un proiect pentru...


A A

Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei

Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei

*Proiectul vizează dotarea a peste 500 de săli de clasă cu mobilier modern și echipamente digitale, inclusiv table inteligente, videoproiectoare și imprimante, care să sprijine un proces educațional optim în condiții moderne și adecvate

 

Ștefan Khalil


 

Conducerea Primăriei Târgoviște a organizat o conferință de presă la Liceul Tehnologic „Spiru Haret”, unde a anunțat începerea implementării celui mai amplu proiect de modernizare a unităților de învățământ din municipiu. Primarul Daniel Cristian Stan a prezentat, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, detalii despre acest proiect de peste 35 de milioane de lei.

Proiectul vizează dotarea a peste 500 de săli de clasă cu mobilier modern și echipamente digitale, inclusiv table inteligente, videoproiectoare și imprimante, care să sprijine un proces educațional optim în condiții moderne și adecvate. De asemenea, laboratoarele de informatică, de științe și atelierele vor fi echipate corespunzător, în conformitate cu nevoile fiecărei unități de învățământ.

Primarul Stan a subliniat că acest proiect reprezintă o schimbare fundamentală în ceea ce privește dotarea școlilor din Târgoviște și că este unul dintre cele mai mari din România în acest domeniu. Finanțarea proiectului este nerambursabilă, iar suma de 35 de milioane de lei depășește bugetul local al municipiului pentru un an întreg.

Este unul din multele proiecte pe care le-am accesat, nu face parte din Programul Operațional Regional, deci este separat de cele aproape 300 milioane lei accesate de municipiul Târgoviște pe POR, valoare care ne situează pe primul loc în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia la accesarea de bani europeni, chiar dacă unii astăzi, în contextul unui an foarte dens dintr-un anumit punct de vedere, încearcă să afirme diferite lucruri și să ne dea așa lecții de ceea ce înseamnă accesarea de bani europeni și administrație în general”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

În final, conducerea Primăriei a asigurat că dotările vor fi distribuite treptat către toate unitățile de învățământ din Târgoviște, contribuind astfel la îmbunătățirea calității educației în municipiu.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Minor declarat dispărut, depistat a doua oară de jandarmii dâmbovițeni
Întreruperi de energie electrică programate
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale