Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.11.2023 00:17

La Târgoviște,


A A

Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”

Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”

În data de 24 noiembrie a.c., la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, a avut loc reuniunea pentru semnarea contractului de finanțare a mobilităților individuale pentru elevi în cadrul unui contract Erasmus. La eveniment au participat cei 21 de elevi selectați pentru mobilitate, părinții acestora, cele trei cadre didactice care vor însoți elevii, precum și membrii echipei de implementare a proiectului.

Reuniunea a avut ca scop informarea elevilor și părinților cu privire la obiectivele Programului Erasmus+, datele călătoriei, conținutul programului de formare, prezentarea și semnarea contractului de mobilitate individuală - Erasmus+. La finalul prezentării, echipa de implementare a răspuns la întrebările elevilor și părinților.

Stagiile de formare pentru elevi vor avea loc în perioada 12 februarie - 1 martie 2024 în orașul Milano, Italia. Aceste mobilități sunt parte a acreditării Erasmus+ obținută în anul 2021, având valabilitate până în 2027, și urmărește dezvoltarea competențelor de utilizare a instrumentelor digitale în procesul de creație artistică, în funcție de domeniul specializării elevilor participanți (muzică, arte plastice, arhitectură).

Acreditarea se află în cel de-al treilea an de implementare, până acum fiind beneficiari 21 de elevi și 4 profesori, dintr-un total de 105 elevi și 10 profesori.

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei
Proiectul cultural „Cu și despre Caragiale”, ediția a VIII-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale