Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.12.2023 00:15


A A

Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

*Două paturi de colectă mobilă, un laptop și o imprimantă, un echipament de transport sânge omologat cu un logger de temperatură, ultimele achiziții ale Centrului de Transfuzie  făcute cu sprijinul Băncii Transilvania Târgoviște

 

Moș Crăciun a venit... mai devreme anul acesta la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița! Instituția, de importanță vitală pentru sănătatea oamenilor, a primit, pe final de an, o sponsorizare importantă din partea Băncii Transilvania – filiala Târgoviște, care s-a materializat imediat în noi echipamente absolut necesare activității de donare de sânge. Gestul umanitar făcut de unitatea bancară nu este singular, pentru că  salariații băncii sunt donatori fideli ai Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, iar între cele două instituții există o colaborare excelentă.

„Recent am primit o sponsorizare de la Banca Transilvania – filiala Târgoviște, care s-a gândit la noi acum pe sfârșit de an. Putem să spunem că ne-a adus și nouă Moșul ceva. Este o colaborare excelentă. Acum ne-am gândit noi de ce am avea neapărat nevoie și cu ajutorul lor am mai achiziționat două paturi de colectă mobilă. De data asta le-am luat sub formă de pat ca să fie și pentru cei care donează prima dată, să doneze întinși, care se adaugă la cele două scaune de colectă mobilă pe care le avem deja, tot primite cu ajutorul unei sponsorizări, cu care ieșim pe teren. Am mai luat un laptop și o imprimantă de care aveam nevoie urgent, pentru că nu mai aveam un plan B într-un anumit sector de înregistrare de date, și încă un echipament de transport sânge omologat cu un logger de temperatură. Aveam nevoie de această unitate de transport, cu monitorizare de temperatură, pentru drumurile pe care le facem inclusiv pentru probele care ies neconcludente la noi, probe de plasmă, niște lucruri pe care le putem face numai folosind acest echipament. Toate acestea au fost achiziționate din sponsorizarea de la Banca Transilvania. Noi ne-am bucurat și ne bucurăm de cel mai mic ajutor care vine în sprijinul activității noastre”, ne-a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

UPET SA Târgoviște face angajări!
Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare
Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale