Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.02.2020 00:10

Începe play-out-ul


A A

Misiune dificilă pentru Chindia

Misiune dificilă pentru Chindia

❚ În sezonul regulat, împotriva adversarilor pe care urmează să-i întâlnească în play-out, Chindia a obținut doar trei victorii, cu Dinamo (3-2), FC Voluntari (1-0) și Poli Iași (2-1) ❚ Din cele 12 puncte obținute de Chindia, opt au fost obținute pe teren propriu, în timp ce în deplasare s-au obținut doar patru ❚ Formația pregătită de Viorel Moldovan joacă luni, de la ora 18:00, pe terenul formației AFC Hermannstadt, în prima etapă din play-out ❚ Ieri, Chindia a susținut un amical cu divizionara C, FC Pucioasa, la Aninoasa, câștigat cu 2-1. Golurile victoriei au fost semnate de Șerban și Berisha

 

COSMIN SAVA


Sezonul regulat s-a încheiat pentru Chindia odată cu remiza de pe terenul vicecampioanei FCSB, punctul fiind obținut în secundele de final ale partidei de pe Arena Națională. Chindia intră în play-out cu 13 puncte, urmând a se înfrunta în această fază a competiției cu Viitorul Constanța, Dinamo București, Sepsi Sfântu Gheorghe, AFC Hermannstadt, Poli Iași, Academica Clinceni și FC Voluntari. În prima etapă, luni, Chindia joacă în deplasare pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, de la ora 18.00.

Doar trei victorii în sezonul regulat

În sezonul regulat, împotriva adversarilor pe care urmează să-i întâlnească în play-out, Chindia a obținut doar trei victorii, cu Dinamo (3-2), FC Voluntari (1-0) și Poli Iași (2-1). Formația târgovișteană a mai scos trei remize, cu Sepsi (0-0), Poli Iași (2-2) și Hermannstadt (1-1), înregistrând în schimb opt înfrângeri, în fața Viitorului (0-1, 0-3), Dinamo (1-4), Sepsi (1-3), Hermannstadt (1- 2), Academica Clinceni (1-3, 2-5) și Voluntari (1-2). Singura echipă în fața căreia Chindia nu a pierdut a fost Poli Iași, formație aflată pe loc de baraj în acest moment. Din cele 12 puncte obținute de Chindia, 8 au fost obținute pe teren propriu, în timp ce în deplasare s-au obținut doar 4. Dacă ne luăm după aceste calcule, șansele Chindiei de a evita retrogradarea sunt minime, însă fotbalul este imprevizibil.

Programul complet

Formația pregătită de Viorel Moldovan joacă luni, de la ora 18.00, pe terenul formației AFC Hermannstadt, în prima etapă din play-out. Vor urma dueluri cu Sepsi (acasă, etapa a II-a), Dinamo (deplasare, etapa a III-a), Viitorul (acasă, etapa a IV-a), Academica Clinceni (deplasare, etapa a V-a), Poli Iași (acasă, etapa a VI-a) și FC Voluntari (deplasare, etapa a VII-a). Ieri, Chindia a susținut un amical cu divizionara C, FC Pucioasa, la Aninoasa, câștigat cu 2-1. Golurile victoriei au fost semnate de șerban și Berisha.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 28.02.2020 22:49

Atentie la "ghertoiul" de Poenaru cu "aparare cu fundul in poarta" ca a descooerit o noua metoda de a lua punctele...Sta ca un ghertoi si se apara xa la handbal pe linia careului de 16 m, si cand au posibilitatea, pleaca ca cainii in haita sa dea gol. O metoda primitiva, dar care vad ca da roade...A luat punct cu FCSB, fara sa dea gol, punct cu Viitorul, fara sa dea gol si acum le- a iesit pasenta cu Dinamo...Era o vorba pe vremea cand antrena Cartu la Craiova. Adversarul se apara cu autobaza in fata portii...Asta este Poenaru Tactica de 2 lei aa ramana in liga 1...Auvtrecut peste Chindia...Daca nu luam punct sau puncte la Sibiu, suntem in cirzi cu Sepsi...Vin secuii aia sa ne rupa la Ploiesti...Toate echipele sunt pornite in acest play- out. Mare prostie. Trebuia incheiat campionatul dupa 26 etape, nu este corect sa retrogradezi dupa ce initial erai in afara locului retrogradabil...Nu trebuiau luate punctele...Trebuia sa se bata cele 3 echipe de pe ultimele locuri pentru 2 locuri care retrogradeaza si apoi sa jiace la baraj cea care castiga seria de trei. La varf la fel, Sa joace cele mai bune intre ele, care merge in cupele europene. Adica, Voluntari si Clinceni, vin acum ca si retrogradate si scapa in defaviarea altor echipe Nu este corect...Este blat...Campionat precum tara in care ne aflam...Burleanu, un incompetent...De unde l- au gasit pe asta ???


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale