28.02.2020 00:10

Misiune dificilă pentru Chindia

Misiune dificilă pentru Chindia
Galerie foto

❚ În sezonul regulat, împotriva adversarilor pe care urmează să-i întâlnească în play-out, Chindia a obținut doar trei victorii, cu Dinamo (3-2), FC Voluntari (1-0) și Poli Iași (2-1) ❚ Din cele 12 puncte obținute de Chindia, opt au fost obținute pe teren propriu, în timp ce în deplasare s-au obținut doar patru ❚ Formația pregătită de Viorel Moldovan joacă luni, de la ora 18:00, pe terenul formației AFC Hermannstadt, în prima etapă din play-out ❚ Ieri, Chindia a susținut un amical cu divizionara C, FC Pucioasa, la Aninoasa, câștigat cu 2-1. Golurile victoriei au fost semnate de Șerban și Berisha

 

COSMIN SAVA


Sezonul regulat s-a încheiat pentru Chindia odată cu remiza de pe terenul vicecampioanei FCSB, punctul fiind obținut în secundele de final ale partidei de pe Arena Națională. Chindia intră în play-out cu 13 puncte, urmând a se înfrunta în această fază a competiției cu Viitorul Constanța, Dinamo București, Sepsi Sfântu Gheorghe, AFC Hermannstadt, Poli Iași, Academica Clinceni și FC Voluntari. În prima etapă, luni, Chindia joacă în deplasare pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, de la ora 18.00.

Doar trei victorii în sezonul regulat

În sezonul regulat, împotriva adversarilor pe care urmează să-i întâlnească în play-out, Chindia a obținut doar trei victorii, cu Dinamo (3-2), FC Voluntari (1-0) și Poli Iași (2-1). Formația târgovișteană a mai scos trei remize, cu Sepsi (0-0), Poli Iași (2-2) și Hermannstadt (1-1), înregistrând în schimb opt înfrângeri, în fața Viitorului (0-1, 0-3), Dinamo (1-4), Sepsi (1-3), Hermannstadt (1- 2), Academica Clinceni (1-3, 2-5) și Voluntari (1-2). Singura echipă în fața căreia Chindia nu a pierdut a fost Poli Iași, formație aflată pe loc de baraj în acest moment. Din cele 12 puncte obținute de Chindia, 8 au fost obținute pe teren propriu, în timp ce în deplasare s-au obținut doar 4. Dacă ne luăm după aceste calcule, șansele Chindiei de a evita retrogradarea sunt minime, însă fotbalul este imprevizibil.

Programul complet

Formația pregătită de Viorel Moldovan joacă luni, de la ora 18.00, pe terenul formației AFC Hermannstadt, în prima etapă din play-out. Vor urma dueluri cu Sepsi (acasă, etapa a II-a), Dinamo (deplasare, etapa a III-a), Viitorul (acasă, etapa a IV-a), Academica Clinceni (deplasare, etapa a V-a), Poli Iași (acasă, etapa a VI-a) și FC Voluntari (deplasare, etapa a VII-a). Ieri, Chindia a susținut un amical cu divizionara C, FC Pucioasa, la Aninoasa, câștigat cu 2-1. Golurile victoriei au fost semnate de șerban și Berisha.