Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2021 00:19

Speranțe noi pentru industria de Apărare


A A

Ministrul Apărării vrea omologarea produselor UPS Dragomirești

Ministrul Apărării vrea omologarea produselor UPS Dragomirești

*„Uzina de Produse Speciale din Dragomirești avea un program de omologare al unor produse și care nu a fost încă realizat. Aici, domnul ministru Nicolae Ciucă și-a arătat insatisfacția spunând că își dorește foarte mult omologarea acestor produse pentru că Armata Română are nevoie de ele”, a transmis liderul sindical Constantin Bucuroiu

 

Recent, Constantin Bucuroiu, liderul de sindicat al Uzinei Automecanica Moreni și președinte al Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică  a avut o întâlnire față în față cu Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, zilele trecute. Acesta spune că a fost puțin ,,tras de urechi” de actualul ministru, deoarece Uzina de Produse Speciale din Dragomirești avea un program de omologare al unor produse. Se pare că Armata a avut și are în continuare nevoie de ele.

Ministrul i-a transmis lui Constantin Bucuroiu să facă toate demersurile necesare ca produsele respective să fie omologate în cât mai scurt timp posibil. Liderul de sindicat al Uzinei Automecanica din Moreni a declarat că a transmis deja către societatea din Dragomirești și nu a ezitat să-și arate admirația pentru actualul Ministru al Apărării, cu care spune că doar în acest an s-a întâlnit de cinci ori pentru a discuta despre diverse probleme, spre deosebire de fostul ministru, Claudiu Năsui, cu care s-a văzut o singură dată doar.

„Am ca președinte al alianței și critici pentru o fabrică din județul Dâmbovița. Este despre Uzina de Produse Speciale din Dragomirești, care avea un program de omologare al unor produse și care nu a fost încă realizat. Aici, domnul ministru Nicolae Ciucă și-a arătat insatisfacția spunând că își dorește foarte mult omologarea acestor produse pentru că Armata Română are nevoie de ele. Am fost puțin «tras de urechi» pentru că am fost unul dintre cei care au sprijinit acțiunile celor de la UPS Dragomirești în această direcție.

Mi-am însușit critica și la rândul meu am transmis către societate. Vreau să vă spun că Ministrul Nicolae Ciucă, dacă îl compar cu Claudiu Năsui, care era patronul Industriei de Apărare, fiind Ministrul Economiei. Cu domnul Năsui m-am putut vedea o singură dată, dar cu domnul ministru Ciucă, numai anul acesta m-am văzut de vreo cinci ori. Pot să spun că domnul Ciucă este mult mai activ și implicat în a găsi soluții”, a transmis Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Demersuri pentru reabilitarea Școlii de Centru pe POR 2021-2027
Vizită ministerială surpriză la Automecanica Moreni!
Proiecte importante pentru dezvoltarea comunei Răzvad
Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate
Proiect pentru un nou spital județean la Târgoviște
Nori de proteste la Garda de Mediu
323 de locuri de muncă disponibile
Criza gazului rusesc: „România duce o politică de vecinătate foarte proastă în conjunctura actuală”
La Runcu se pregătesc proiecte de anvergură
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale