Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2014 00:10

„Eu hârtia am făcut-o, vă aștept s-o semnați!”


A A

Mihălăchioiu a declanșat operațiunea anti Tudor

Mihălăchioiu a declanșat operațiunea anti Tudor
Armand Mihălăchioiu are un obiectiv clar: să-l schimbe pe Emil Tudor de la conducerea AJF Dâmbovița!

❚ Fostul arbitru îi îndeamnă pe reprezentanții echipelor să semneze petiția prin care solicită convocarea Adunării Generale, unde să voteze demiterea președintelui AJF Dâmbovița ❚ Emil Tudor nu e singurul pe care Mihălăchioiu îl atacă public pe rețelele de socializare, aceasta lovind puternic și în conducerea Comisiei Județene de Arbitri, referindu-ne aici la președintele Petruța Iugulescu și la vicepreședintele Liviu Gligoraș

COSTIN MIHAI

 


 

Cel mai dur contestatar al conducerii AJF Dâmbovița, Armand Mihălăchioiu își continuă demersul de a-l schimba din funcție pe președintele Emil Tudor. Fostul arbitru îi îndeamnă pe reprezentanții echipelor să semneze petiția prin care solicită convocarea Adunării Generale, unde să voteze demiterea președintelui AJF. „Eu hârtia am făcut-o, vă aștept să o luați și s-o semnați. Eu mai mult de atât nu pot să fac. Tot ce ține de mine, voi fi la dispoziția voastră... Trebuie să-ncetăm să ne mai fie frică. Țara e plină de lași”, sună mesajul postat de Mihălăchioiu pe pagina personală de facebook, care mai spune că va continua să-i solicite demisia lui Emil Tudor, chiar dacă prietenul său, Ioan Negoescu, va ajunge președintele Comisiei Județene de Arbitri. „La câte scandaluri, nemulțumiri și altele asemănătoare a adus în fotbalul dâmbovițean acest profitor și gașca lui de lipitori «individul» Mihălăchioiu va solicita în continuare și la nesfârșit DEMISIA sa”.

Petruța și Gligoraș, la rând

Emil Tudor nu e singurul pe care Mihălăchioiu îl atacă public pe rețelele de socializare, acesta lovind puternic și în conducerea Comisiei Județene de Arbitri, referindu-ne aici la președintele Petruța Iugulescu și la vicepreședintele Liviu Gligoraș. „Petruța a fost schimbată pentru haosul care l-a adus în arbitraj. Poate fi și cel cu delegările la cerere un motiv, dar sunt altele mai apăsătoare decât asta”. Cât îl privește pe Gligoraș, de care Mihălăchioiu a fost foarte apropiat anii trecuți, îl acuză că transmite mesaje denigratoare sub protecția anonimatului, lansându-i la rându-i o serie de jigniri, inclusiv aceea că „ia banii de transport arbitrilor”. De obicei, arbitrii și observatorii merg împreună la meciuri, cu aceeași mașină, pentru a câștiga ceva lei la transport. În mod normal, „fluierașii” merg cu o mașină, fără a-i solicita observatorului bani pentru transport, urmând ca acesta să fie mai indulgent în notare. Mihălăchioiu îl acuză pe Gligoraș că merge la meciuri împreună cu arbitrii, cu mașina personală, solicitându-le banii pentru transport. Ceea ce până la urmă e corect, câtă vreme contribuie și el la plata combustibilului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 28.11.2014 10:29

Arbitru, ai dreptate. Gligoras si Marinescu sunt facuti din acelasi aluat,"MAMALIGA".Ce sa va spuna ei daca nu au fost capabili sa ia testarea in calitate de observatori pentru arbitri.


Trimis de arbitru la 26.11.2014 20:17

cred ca este sub influenta produselor bahice cand scrie(mihalachioiu).nu ar fi de mirare!!!nu ne-a obligat niciodata(gligoras),chiar este o placere sa mergi cu el la volan,mai ales ca ne spune in acelasi timp ce am facut bine si ce nu si multe altele legate de joc
(ne critica si bine face).deplasarea cu el nu se compara cu deplasarea cu nici un alt observator.are mult bun simt si respect fata de noi.eu unul nu am intalnit atata bun simt la niciunul,poate la marinescu.parca cei doi ar fi din acelasi aluat.


Trimis de Stan R. la 26.11.2014 13:01

Incredibil cine a ajuns sa conteste conducerea AJF-ului ! Mihalachioiu cel controversat si contestat om din fotbalul dambovitean! Mai bine a sta in banca lui acest personaj!


Trimis de DUMI la 26.11.2014 12:49

Cine mai este si acest Mihalachioiu? Vorba regretatului Anghelinu " In judet cand arbitra acest neica nimeni Mihalachioiu nu puteai sa iei o palma sau un sut de el. Nu exista meci sa nu primeasca cate un sut in fund sau o palma de la conducatori". De ce? Era foarte slab ca arbitru sau ii placeau "atentiile"? Conducatorii stiu!!
Sfat: "Mihalachioiule stai si ocupate in continuare de gropile tale de la cimitir unde esti angajat ca acolo te pricepi cel mai bine"!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale