26.11.2014 00:10

Mihălăchioiu a declanșat operațiunea anti Tudor

Mihălăchioiu a declanșat operațiunea anti Tudor
Galerie foto

❚ Fostul arbitru îi îndeamnă pe reprezentanții echipelor să semneze petiția prin care solicită convocarea Adunării Generale, unde să voteze demiterea președintelui AJF Dâmbovița ❚ Emil Tudor nu e singurul pe care Mihălăchioiu îl atacă public pe rețelele de socializare, aceasta lovind puternic și în conducerea Comisiei Județene de Arbitri, referindu-ne aici la președintele Petruța Iugulescu și la vicepreședintele Liviu Gligoraș

COSTIN MIHAI

 


 

Cel mai dur contestatar al conducerii AJF Dâmbovița, Armand Mihălăchioiu își continuă demersul de a-l schimba din funcție pe președintele Emil Tudor. Fostul arbitru îi îndeamnă pe reprezentanții echipelor să semneze petiția prin care solicită convocarea Adunării Generale, unde să voteze demiterea președintelui AJF. „Eu hârtia am făcut-o, vă aștept să o luați și s-o semnați. Eu mai mult de atât nu pot să fac. Tot ce ține de mine, voi fi la dispoziția voastră... Trebuie să-ncetăm să ne mai fie frică. Țara e plină de lași”, sună mesajul postat de Mihălăchioiu pe pagina personală de facebook, care mai spune că va continua să-i solicite demisia lui Emil Tudor, chiar dacă prietenul său, Ioan Negoescu, va ajunge președintele Comisiei Județene de Arbitri. „La câte scandaluri, nemulțumiri și altele asemănătoare a adus în fotbalul dâmbovițean acest profitor și gașca lui de lipitori «individul» Mihălăchioiu va solicita în continuare și la nesfârșit DEMISIA sa”.

Petruța și Gligoraș, la rând

Emil Tudor nu e singurul pe care Mihălăchioiu îl atacă public pe rețelele de socializare, acesta lovind puternic și în conducerea Comisiei Județene de Arbitri, referindu-ne aici la președintele Petruța Iugulescu și la vicepreședintele Liviu Gligoraș. „Petruța a fost schimbată pentru haosul care l-a adus în arbitraj. Poate fi și cel cu delegările la cerere un motiv, dar sunt altele mai apăsătoare decât asta”. Cât îl privește pe Gligoraș, de care Mihălăchioiu a fost foarte apropiat anii trecuți, îl acuză că transmite mesaje denigratoare sub protecția anonimatului, lansându-i la rându-i o serie de jigniri, inclusiv aceea că „ia banii de transport arbitrilor”. De obicei, arbitrii și observatorii merg împreună la meciuri, cu aceeași mașină, pentru a câștiga ceva lei la transport. În mod normal, „fluierașii” merg cu o mașină, fără a-i solicita observatorului bani pentru transport, urmând ca acesta să fie mai indulgent în notare. Mihălăchioiu îl acuză pe Gligoraș că merge la meciuri împreună cu arbitrii, cu mașina personală, solicitându-le banii pentru transport. Ceea ce până la urmă e corect, câtă vreme contribuie și el la plata combustibilului.