Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.03.2024 00:14

După o perioadă în care și-au primit banii pe sponci,


A A

Medicii de familie, cu plata la zi

Medicii de familie, cu plata la zi

*„Acum ne gândim că se apropie data de 1 iulie 2024, când se încheie contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate”

 

Violeta Stanciu


O veste bună dinspre medicina de familie! După o jumătate de an în care și-au primit banii mai mult fragmentat, între 40% și 60% din cât trebuia să încaseze, medicii de familie din județul Dâmbovița au avut o mare surpriză, dar  plăcută, în cursul acestei luni când Casa de Asigurări de Sănătate le-a făcut plata integrală pentru serviciile medicale prestate. Medicii de familie sunt acum la zi cu plata serviciilor, dar așteaptă cu emoție ziua de 30 iunie 2024, când le expiră actualul contract cadru încheiat cu Casa de Sănătate.  

„În ultimul timp noi am primit banii parțial, deci nu pe toți odată. Pentru luna august 2023 am primit pe 2 octombrie 2023 și pe urmă fragmentat, un anumit procent 40%-60%. În luna martie 2024 a intrat restanța pe ianuarie și am primit aproape 100 % pe luna februarie. Chiar am întrebat la Casa de Sănătate dacă nu cumva este o greșeală. Nu a fost, ne-au dat 99,6% din contract. Surpriza bineînțeles că a fost plăcută, dar a fost o mare surpriză ca după mai bine de jumătate de an, să primim banii aproape integral. Acum ne gândim că se apropie data de 1 iulie 2024, când se încheie contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Acest contract este valabil până  la 30 iunie și urmează să vedem ce se întâmplă de la 1 iulie 2024. Noi nu cerem nimic, Casa Națională a hotârât ca acest contract să fie până la 1 iulie 2024 în termenii de acum. Noi vrem să rămână la fel, dar nu știm ce se va întâmpla”, ne-a declarat dr. Ileana Dumitrescu de la Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale