Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2015 00:08

Omul care a reluat tradiția popicelor la Fieni,


A A

Marius Gorgan vrea să se retragă

Marius Gorgan vrea să se retragă
Marius Gorgan, omul care mai ține în viață popicele la Fieni, e pe punctul să abandoneze

❚ „Dacă nu mă angajează ori nu mă plătesc, voi pleca. Iar dacă renunț, echipa asta se va desființa. Îmi pare rău, pentru că eu am refăcut-o, dar nu mai pot, trebuie să îmi câștig existența”, avertizează antrenorul de popice ❚ Marius Gorgan solicită sprijinul autoritățile locale sau județene, altfel popicele nu vor mai exista la Fieni. „Orice ajutor pentru noi ar fi binevenit. Câteva sute de lei pentru toată echipa nu cred că este o avere, pentru copii ar conta mult” ❚ Juniorii de la Atletic Fieni au câștigat ultima etapă a Campionatului Național, devansând pe Foresta Tălmaciu și CFR Cluj

COSTINEL NEAGU

 


 

Sâmbăta trecută s-a desfășurat la Fieni etapa a 3-a a Campionatului Național de Popice juniori, la care au participat CFR Cluj, Foresta Tălmaciu și localnica Atletic. Sportivii antrenorului Marius Gorgan au avut o evoluție peste așteptări, câștigând primul loc, cu 2.604 popice doborâte. Pe poziția secundă s-a clasat Foresta Tălmaciu, cu 2.517 pd, iar pe locul 3 s-a situat CFR Cluj, cu 2.506 pd. Performanța juniorilor de la Fieni este una de apreciat, raportată la condițiile financiare modeste ale acestora. Echipa dâmbovițeană i-a avut în componență pe Florin Pițu (399 pd), Alberto Gojnea (416 pd), Ramon Drăgoescu (453 pd), Antonio Milea (428 pd), Alexandru Ropotan (442 pd) și Mădalin Mănoiu (466 pd - cel mai bun rezultat din concurs).

„Performanța noastră este remarcabilă, în condițiile în care copiii noștri nu s-au antrenat și au terminat pe primul loc. Nici nu ne gândeam că vom obține poziția întâi, mai ales că am învins pe CFR Cluj, o echipă foarte puternică la acest nivel. Copiii aceștia nu primesc niciun leu, doar câte o masă. Dacă în trecut li se mai dădea câte ceva de Sfintele Sărbători, acum nu mai primesc nimic”, spune cu amărăciune Marius Gorgan.

Etapa a 4-a a Campionatului Național de Popice juniori va fi în ianuarie, la Cluj.

Marius Gorgan ar putea pleca de la echipă

Atletic Fieni riscă să rămână fără antrenor, pentru că Marius Gorgan este foarte aproape să părăsească echipa. Antrenorul juniorilor de la Fieni nu este remunerat pentru munca prestată, fiind tentat să se retragă.

„Dacă nu se schimbă ceva, pentru mine a fost ultimul meci. În condițiile în care nu mă angajează ori nu mă plătesc, voi pleca. Iar dacă renunț, echipa asta se va desființa. Mulți dintre copii vin pentru mine la sală, dacă plec și eu, nu vor mai fi popice la Fieni. Trebuie să îmi câștig și eu existența, nu pot să lucrez gratis la nesfârșit. Îmi pare rău, pentru că eu am refăcut echipa, dar nu se mai poate așa. Mi se rupe sufletul, însă nu pot să mai continui”, avertizează Marius Gorgan.

„Sper să fim ajutați de autorități”

Marius Gorgan solicită sprijinul autoritățile locale sau județene, altfel popicele nu vor mai exista la Fieni.

„Sper să fim ajutați de primărie, de Consiliul Județean sau de orice altă instituție. Dacă aș fi plătit, aș avea cel puțin 50 de sportivi la sală. În acest moment, am 15-16 copii care practică acest sport de plăcere, din care trec pe foaie opt. Aș dori ca acești tineri să fie stimulați, 50 de lei dacă ar primi, ar fi ceva pentru ei. Vrem să tragem un semnal de alarmă prin intermediul dumneavoastră, poate ne ajută cineva. Orice ajutor pentru noi ar fi binevenit. Câteva sute de lei pentru toată echipa nu cred că este o avere, pentru copii ar conta mult”, își spune gândurile Marius Gorgan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale