Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.01.2017 00:07

Ce gânduri are președintele liderului din Onoare Nord


A A

Marian Ștefan vrea să readucă pe Colibași în Liga a IV-a

Marian Ștefan vrea să readucă pe Colibași în Liga a IV-a

❚ „A fost un tur de campionat bun pentru noi, dar se putea și mai bine. Am avut mai multe puncte avans, însă am pierdut la Runcu și distanța s-a redus” ❚ „O să încercăm să aducem câțiva jucători de valoare în vară. În acest moment evoluăm și cu jucători de 47 de ani, pentru că de la echipa de juniori nu vine nimic care să poată juca la prima echipă” ❚ „Cel mai periculos adversar mi se pare Gura Ocniței. Pe Runcu nu o văd capabilă să se bată la primul loc, chiar dacă acum ocupă poziția secundă în clasament. A ajuns acolo dintr-o conjunctură”

COSTINEL NEAGU


Seria Nord este cea mai echilibrată dintre toate cele de Liga a V-a. La finalul turului de campionat lider este Unirea Colibași, cu două puncte avans față de Olimpia Runcu. Am ales să vorbim despre liderul din Onoare Nord cu președintele Marian Ștefan, unul dintre oamenii importanți ai acestei frumoase echipe. „Am jucat 13 ani consecutiv în Liga a a IV-a”

Rep.: Domnule Ștefan, vă așteptați ca echipa din Colibași să termine în postura de campioană de toamnă în Onoare Nord?

- A fost un tur de campionat bun pentru noi, dar se putea și mai bine. Am avut mai multe puncte avans, însă am pierdut la Runcu și distanța s-a redus. Am avut multe ocazii atunci, dar în final am fost învinși la limită, fapt care le-a permis gazdelor să se apropie de primul loc.

Rep.: Ce obiectiv ați fixat pentru retur?

- Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul și să promovăm în Liga a IV-a. Am avut întotdeauna ca obiectiv o clasare în primele locuri. Să nu uităm că am jucat 13 ani consecutiv în Liga a IV-a și am făcut o figură frumoasă în primul eșalon dâmbovițean. Avem promisiuni din partea Primăriei Iedera că vom primi un buget mai mare în acest an. Dacă vom promova, vom face un efort și o să susținem și noi financiar echipa în Liga a IV-a, unde cheltuielile sunt mai mari.

„Promovarea se va decide până în penultima etapă, la meciul cu Runcu”

Rep.: Care ar fi principalii adversari în această luptă a promovării?

- Cel mai periculos adversar mi se pare Săgeata Gura Ocniței. Pe Runcu nu o văd capabilă să se bată la primul loc, chiar dacă acum ocupă poziția secundă în clasament. A ajuns acolo dintr-o conjunctură.

Rep.: Veți întâlni echipa din Runcu în penultima etapă. Credeți că meciul este decisiv pentru câștigarea seriei?

- Eu sper să avem un parcurs bun în retur și să nu depindem de acel meci. Cred că promovarea se va decide până în penultima etapă.

Rep.: Media de vârstă a echipei este destul de înaintată. Dacă o să promovați în Liga a IV-a o să întineriți echipa?

- O să încercăm să aducem câțiva jucători de valoare în vară. În acest moment evoluăm și cu jucători de 47 de ani, pentru că de la echipa de juniori nu vine nimic care să poată juca la prima echipă. Chiar din această iarnă ne dorim doi-trei fotbali ști noi. Dacă nu reușim, o să continuăm cu același lot din turul campionatului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale