Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.07.2018 00:21

Ieri și astăzi, la Consiliul Local Municipal și la Consiliul Județean,


A A

Maratonul extraordinarelor pentru Centura Târgoviștei

Maratonul extraordinarelor pentru Centura Târgoviștei

VIOLETA STANCIU


Agitație mare pentru salvarea Centurii Municipiului Târgoviște! Ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Municipal Târgoviște, convocată de primarul Târgoviștei, Cristian Stan, s-a axat strict pe „aprobarea documentațiilor tehnico-economice, a devizului general, a principalilor indicatori tehnico-economici ai investiției – Modernizarea și reabilitarea drumului de centură al municipiului Târgoviște – și a modelului de Acord de parteneriat”, acesta fiind și singurul proiect de hotărâre care s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței.

Opoziția, în concediu?

La capitolul prezență nu s-a stat foarte bine, semn că sezonul concediilor și-a intrat în drepturi, pentru că au fost prezenți doar 15 consilieri locali, din totalul de 21, marea majoritate a absenților fiind din tabăra Opoziției. Ședința a fost condusă de decanul de vârstă al consilierilor locali din CLM Târgoviște, respectiv de liberalul Honorius Moțoc. Deși toată lumea se aștepta ca ședința să se încheie foarte repede, aceasta a durat totuși aproximativ 30 de minute datorită consilierului municipal PNL Livia Mocanu, care a considerat că anumite exprimări din conținutul proiectului de hotărâre nu sunt corecte, venind chiar cu propuneri de schimbare. Numai că, atunci când s-a supus la vot proiectul de hotărâre, președintele de ședință, liberalul Honorius Moțoc, a susținut cu tărie să se voteze varianta inițială.

Astăzi, subiectul centurii va fi dezbătut și la CLM, și la CJD

Astăzi, 13 iulie, începând cu ora 9.00, consilierii locali târgovi șteni sunt așteptați la o nouă ședință extraordinară, care va avea în centrul atenției același subiect, Centura Municipiului Târgoviște. De notat că o ședință extraordinară va avea loc, tot astăzi, și la Consiliul Județean Dâmbovița, imediat după cea de la Consiliul Local, semn că avem de-a face nu doar cu un maraton al ședințelor aleșilor locali și județeni, ci și cu o sforțare administrativă de a grăbi, pe cât posibil, procedurile pentru a bate în cuie parteneriatul dintre CLM Târgoviște și CJ Dâmbovița pentru Centura Târgoviștei. Vă reamintim că reabilitarea acestui segment rutier a întâmpinat mari probleme din cauza constructorilor, iar soluția găsită de autorități pentru a nu pierde finanțarea europeană inițială a fost de a se asocia și de a accesa un nou proiect pe fonduri europene, care să permită continuarea lucrărilor și după 31 decembrie 2018.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale