Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.03.2024 00:14

Consiliul de Administrație de la uzina morenară de apărare a decis:


A A

Manu Ioan, noul director interimar la Automecanica Moreni

Manu Ioan, noul director interimar la Automecanica Moreni

*„Automecanica are nevoie în momentul de față de un director adevărat. Societatea Automecanica trece prin vremuri grele și dacă nu va fi un director cu viziune, un director  care să aibă experiență și care să facă lucrurile să funcționeze atunci vom mai avea încă o fabrică în județul Dâmbovița falimentară”

 

Manu Ioan este noul directorul interimar al Uzinei Automecanica Moreni, după plecarea lui Corneliu Vișoianu în funcția de director la UPS Dragomirești. Manu Ioan a mai ocupat funcția de director general, dar și de director de producție la uzina morenară. Liderul de sindicat de la Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu  a ținut să semnaleze că uzina are nevoie de un director adevărat, cu viziune și experiență care să miște lucrurile. În caz contrar, sindicalistul morenar susține că uzina are șanse mari să intre în faliment.

„Consiliul de Administrație l-a numit pe Manu Ioan ca director interimar la Uzina Automecanica Moreni.  Manu Ioan a mai fost director general la Automecanica Moreni, până mai ieri director de producție, acum director interimar până când va fi numit un director. Eu mi-am spus punctul de vedere și la București, spun și de data aceasta. Automecanica are nevoie în momentul de față de un director adevărat. Societatea Automecanica trece prin vremuri grele  și dacă nu va fi un director cu viziune, un director  care să aibă experiență și care să facă lucrurile să funcționeze atunci vom mai avea încă o fabrică falimentară în județul Dâmbovița”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele ASIAA.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița
288 de locuri de muncă disponibile
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale