Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2022 00:13

La Niculești,


A A

Lucrările de extindere a primăriei au demarat

Lucrările de extindere a primăriei au demarat

*În schimb, investiția care privește introducerea gazelor naturale în comuna Niculești a ajuns... la mâna Transgaz

 

Investiția care privește introducerea gazelor naturale în comuna Niculești a ajuns... la mâna Transgaz! Primarul localității, Dorinel Soare ne-a declarat ieri că tot ceea ce a depins de autoritatea locală s-a realizat, numai că acum se derulează procedurile pentru construcția Stației de Reglare și Măsurare. O altă etapă care ținut pe loc investiția o bună perioadă de timp a fost cea care a necesitat obținerea unui aviz... de la Electrica.

„Într-un târziu am obținut avizul de la Electrica, acum este mingea la Transgaz care trebuie să organizeze licitația de construire a Stației de Reglare - Măsurare și s-o și plătească. Nimeni nu poate să spună exact când vom da rețeaua în funcțiune, pentru că nu depinde de noi. Sper ca până la sfârșitul anului să se rezolve problema. Oamenii ne presează, ne întreabă mereu când îi dăm drumul, dar nu pot să le dau un termen... Nu mai depinde de mine, depinde de Transgaz. Investiția este realizată, țevile au fost băgate în pământ, dar acum trebuie să vină gazul pe țeavă. Costul total al investiției a fost de 50 miliarde de lei vechi, dar urmează să mai plătească și Distrigazul o parte, dar numai după ce se va pune în funcțiune, iar Transgazul trebuie să plătească stația, 18 miliarde plus 13 miliarde, deci 30 de miliarde lei trebuie să plătească și ceilalți care sunt implicați în realizarea acestui proiect”, a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

De la acesta am aflat că au început și lucrările la extindere a Primăriei Niculești. ,,A început deja să se zidească. Extinderea Primăriei Niculești ne costă 18 miliarde de lei vechi, se va finaliza anul acesta, iar sursa de finanțare este PNDL 2. Avem mare nevoie de această extindere a Primăriei Niculești pentru că altfel nu o făceam”, a completat primarul Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale