Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.12.2023 00:16

Încă o investiție prin PJDL a fost finalizată și inaugurată în prezența președintelui CJD, Corneliu Ștefan


A A

Loc de joacă în comuna Brezoaele

Loc de joacă în comuna Brezoaele

*„Când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae, Consiliul Județean Dâmbovița a reușit să facă un cadou deosebit celor mai mici locuitori ai comunei Brezoaele”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat ieri la inaugurarea locului de joacă din comuna Brezoaele, investiție finanțată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, adică și cu sprijinul forului administrativ județean! Noul loc de joacă, foarte modern și spațios, a fost pus la dispoziția copiilor din comuna Brezoaele într-o zi specială pentru ei, în ziua în care Moș Nicolae împarte daruri copiilor cuminți.

„Mă bucur că astăzi (n.n. miercuri, 6 decembrie), când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae, Consiliul Județean Dâmbovița a reușit să facă un cadou deosebit celor mai mici locuitori ai comunei Brezoaele: un loc de joacă în care să-și petreacă timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta lor din localitățile apropiate. Realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, investiția s-a ridicat la 490.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de aproximativ 220.000 de lei. Le dorim copiilor să se bucure sănătoși de acest spațiu dedicat lor, iar părinților le urăm ca anul 2024 să fie plin de liniște și de realizări. La Mulți Ani tuturor! La Mulți Ani sărbătoriților zilei!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Mai contează, la vot, poporul român?
DN 71 Bâldana - Târgoviște pe 4 benzi, gata în 2026
Razie rutieră cu peste 100 de amenzi
Amenzi „cu carul” pentru tăieri ilegale de lemne
Acțiune amplă Truck & Bus a poliției
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale