Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2015 00:06

Liga a V-a. Avântul Produlești --Spic de Grâu Ghimpați 2-5 (1-2)


A A

Liderul Ghimpați, în mare formă

Liderul Ghimpați, în mare formă
Avântul Produlești nu a avut nicio șansă în fața liderului din Onoare Sud, Spic de Grâu Ghimpați

❚ Partida a fost controlată clar de echipa din Ghimpați, care s-a impus fără să forțeze la Produlești

V.V.


Stadionul din Produlești. Spectatori 100. Au arbitrat: Iulian Șerbănoiu și Costinel Neagu. Au marcat N. Micu (34), Sandu (80) / Șofron (3, 26), Afilie (36), G. Popa (66, 71). Cartonașe galbene: I. Micu (17) / Eftimie(89). La juniori: 3-5.

Produlești: C. Petre - Dincă, Vasile, A. Sandu, Ilie - I.Micu (20 Amuza), M. Sandu, Rizea, Grigore - N. Micu (46 I. Nicolae), Popescu (15 Chițescu). Antrenor Săndică Nițu.

Ghimpați: A. Șerban - Ionescu (73 Tofan), Popa (46 Cristea), Afilie - Nechita, Petre, Mircea, G. Popa, Dobre - T. Șerban (76 Eftimie), Șofron (64 Paraschiv). Antrenor Valeriu Radu.

Meciul de la Produlești se anunța dezechilibrat. Gazdele erau ultimele în clasament, fără niciun punct acumulat, iar oaspeții erau lideri, cu victorii pe linie în cele cinci meciuri diputate. A rezultat un joc plăcut, în care combatantele au oferit un fotbal frumos, cu multe goluri. Meciul începe practic de la 0-1, Spic de Grâu marcând la prima acțiune mai consistentă. Veteranul Florin Șofrone (3) face o cursă de 50 de metri și șutează fără speranță pentru Costin Petre. Localnicii încearcă să egaleze, dar o fac tot vizitatorii. Același Șofron realizează dubla în minutul 26, cu un șut la vinclu. Gazdele se trezesc și reduc din diferență.

Nicușor Micu (34) ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge pe Adrian Șerban cu un șut din careu. Ghimpați începe mai decisă repriza secundă și Laurențiu Afilie marchează pentru 3-1, în minutul 56. Cei de la Produlești sunt descumpăniți și primesc golul patru în minutul 66, când Gelu Popa speculează o greșeală a apărării, tot el semnând și reușita următoare (71). Cu victoria în buzunar, oaspeții reduc motoarele, permițând Avântului să reducă din diferență prin Marian Sandu (80), cu o execuție din careul mic. Partida a fost controlată clar de echipa din Ghimpați, care s-a impus fără să forțeze. Produlești a încercat să ofere o replică consistentă, dar a întâlnit o formație oaspete în formă bună. S-au remarcat de la gazde Costin Petre și Marian Sandu, iar de la Ghimpați, Florin Șofron, Laurențiu Afilie și Tudorel Șerban.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale