06.10.2015 00:06

Liderul Ghimpați, în mare formă

Liderul Ghimpați, în mare formă
Galerie foto

❚ Partida a fost controlată clar de echipa din Ghimpați, care s-a impus fără să forțeze la Produlești

V.V.


Stadionul din Produlești. Spectatori 100. Au arbitrat: Iulian Șerbănoiu și Costinel Neagu. Au marcat N. Micu (34), Sandu (80) / Șofron (3, 26), Afilie (36), G. Popa (66, 71). Cartonașe galbene: I. Micu (17) / Eftimie(89). La juniori: 3-5.

Produlești: C. Petre - Dincă, Vasile, A. Sandu, Ilie - I.Micu (20 Amuza), M. Sandu, Rizea, Grigore - N. Micu (46 I. Nicolae), Popescu (15 Chițescu). Antrenor Săndică Nițu.

Ghimpați: A. Șerban - Ionescu (73 Tofan), Popa (46 Cristea), Afilie - Nechita, Petre, Mircea, G. Popa, Dobre - T. Șerban (76 Eftimie), Șofron (64 Paraschiv). Antrenor Valeriu Radu.

Meciul de la Produlești se anunța dezechilibrat. Gazdele erau ultimele în clasament, fără niciun punct acumulat, iar oaspeții erau lideri, cu victorii pe linie în cele cinci meciuri diputate. A rezultat un joc plăcut, în care combatantele au oferit un fotbal frumos, cu multe goluri. Meciul începe practic de la 0-1, Spic de Grâu marcând la prima acțiune mai consistentă. Veteranul Florin Șofrone (3) face o cursă de 50 de metri și șutează fără speranță pentru Costin Petre. Localnicii încearcă să egaleze, dar o fac tot vizitatorii. Același Șofron realizează dubla în minutul 26, cu un șut la vinclu. Gazdele se trezesc și reduc din diferență.

Nicușor Micu (34) ia o acțiune pe cont propriu și îl învinge pe Adrian Șerban cu un șut din careu. Ghimpați începe mai decisă repriza secundă și Laurențiu Afilie marchează pentru 3-1, în minutul 56. Cei de la Produlești sunt descumpăniți și primesc golul patru în minutul 66, când Gelu Popa speculează o greșeală a apărării, tot el semnând și reușita următoare (71). Cu victoria în buzunar, oaspeții reduc motoarele, permițând Avântului să reducă din diferență prin Marian Sandu (80), cu o execuție din careul mic. Partida a fost controlată clar de echipa din Ghimpați, care s-a impus fără să forțeze. Produlești a încercat să ofere o replică consistentă, dar a întâlnit o formație oaspete în formă bună. S-au remarcat de la gazde Costin Petre și Marian Sandu, iar de la Ghimpați, Florin Șofron, Laurențiu Afilie și Tudorel Șerban.