Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.02.2024 00:17

A început perioada arderilor pe miriști! În ultimele zile...


A A

Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație

Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
foto arhivă

În ultimele zile, județul Dâmbovița a fost martorul unei serii de incendii de vegetație uscată, semnalând o perioadă intensă de intervenție pentru echipele de pompieri din zonă.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit în primul caz în localitatea Dragomirești, unde incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 6000 mp. Ulterior, au urmat alte intervenții în diverse localități precum Voia, Vulcana Băi, Răcari, Văleni-Dâmbovița, Costești Deal, Glodeni, Titu, Corbii Mari și altele.

În total, în trei zile, au avut loc peste zece incendii de vegetație uscată și un incendiu la o clădire dezafectată în comuna Dragodana, sat Picior de Munte, precum și un altul la groapa de gunoi în comuna Contești, sat Bălteni. Aceste evenimente au necesitat intervenția promptă a echipelor de pompieri din diferite detașamente și grupe de intervenție, fiecare incendiu fiind lichidat în timp util.

Autoritățile subliniază importanța vigilenței și a respectării normelor de prevenire a incendiilor în această perioadă, dat fiind riscul crescut generat de condițiile meteorologice și de vegetația uscată. Până în prezent, nu au fost raportate victime în urma acestor evenimente, însă eforturile pentru prevenirea și gestionarea incendiilor rămân prioritare în regiune.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recoltarea conurilor de larice în pădurea Priseaca
Sporul natural al populației, în cădere liberă!
Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale