Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.04.2024 00:19

La Universitatea „Valahia” din Târgoviște,


A A

ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT

ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, însoțit de Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial, s-a întâlnit joi, 18 aprilie 2024, cu conducerea Universității ”Valahia” din Târgoviște.

Cu acest prilej, domnul Conf. univ. dr. Ioan Corneliu Sălișteanu, Rectorul Universității și doamna Conf. univ. dr. Claudia Gilia, Președintele Senatului Universității, au mulțumit Părintelui Mitropolit Nifon pentru contribuția majoră la dezvoltarea Universității în decursul celor 25 de ani de slujire pe tronul arhieresc de la Târgoviște.

Înaltpreasfinția Sa a binecuvântat noua conducere a Universității, asigurând-o de susținerea sa în derularea tuturor proiectelor de dezvoltare pe parcursul acestui mandat de cinci ani. A fost amintită buna colaborare dintre Arhiepiscopia Târgoviștei și Universitate, dar și necesara și strânsa legătură dintre credință și știință pentru buna dezvoltare a civilizației noastre și pentru aprofundarea darului dumnezeiesc al cunoașterii.

La întâlnirea care a avut loc la sediul Rectoratului Universității, au luat parte și cei patru Prorectori: Pr. prof. univ. dr. Marian Vîlciu, Conf. univ. dr. Henri Coandă, Prof. univ. dr. Daniel Dunea, Prof. univ. dr. Florin Radu, precum și domnul Conf. univ. dr. Iulian Udroiu, Directorul general administrativ al Universității.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale