Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.07.2021 00:16

La Voinești,


A A

Investițiile, cuvântul de ordine al anului 2021

Investițiile, cuvântul de ordine al anului 2021

❚ „Pe 22 iulie voi deschide ofertele privind un proiect în asociere cu CJD pentru modernizarea prin asfaltare a unor drumuri de interes local în satele Voinești și Mânjina, pe o lungime de 2,6 km”

 

VIOLETA STANCIU


Ploile abundende căzute în ultimele zile au provocat mici neplăceri și în comuna Voinești, unde apa a pătruns în curțile oamenilor. Potrivit edilului de la Voinești, pagubele au fost minore și s-au remediat în scurt timp, respectiv în câteva ore, fiind inundate doar patru gospodării ale oamenilor. În privința investițiilor, comuna Voinești deține deja un portofoliu bogat de lucrări care fie se află în execuție, fie urmează să demareze în scurt timp, iar altele au fost deja finalizate. La ,,finalizate’’ se află și extinderea sistemului de alimentare cu energie electrică în satele Voinești și Suduleni, investiție care vizează și o dezvoltare viitoare a localității. În scurt timp, adică până la începerea noului an școlar, autoritățile locale de la Voinești vor să încheie lucrările la grădinița cu două grupe pentru satele Izvoare și Suduleni, investiție realizată în colaborare cu Ministerul Educației Naționale. ,,Au fost câteva probleme minore și la noi, pentru că a intrat apa în 4 curți, am rezolvat situația ieri (n.n. marți) până pe la orele 15.00, dar au fost probleme minore... Cantitatea de apă căzută a fost foarte mare, de 70 litri/mp întro oră și jumătate, dar repet nu au fost pagube materiale. Referitor la investiții pot să vă spun că am finalizat un proiect finanțat din bugetul local privind extinderea sistemului de alimentare cu energie electrică în satele Voinești și Suduleni, cu proces verbal de recepție finală. Am făcut această extindere pentru că acolo toată zona, de 100 de hectare, este teren intravilan și vreau ca localitatea Voinești să se dezvolte. Se lucrează și sper să finalizez până la 1 septembrie 2021 o grădiniță cu două grupe pentru satele Izvoare și Suduleni, investiție realizată în colaborare cu Ministerul Educației Naționale. De asemenea, săptămâna viitoare voi finaliza lucrările privind extinderea gardului împrejmuitor la Cimitirul din satul Suduleni și aș putea spune că am finalizat reabilitarea și închiderea cu garduri a tuturor celor șase cimitire existente pe raza comunei Voinești. Marți am semnat un contract privind achiziționarea unui utilaj, excavator de 2,8 tone pentru săpături de șanțuri, pentru decolmatat, pentru sisteme de alimentare cu apă, pentru eventualele reparații, mai ales atunci când apar avarii. Pe 22 iulie voi deschide ofertele privind un proiect în asociere cu CJD pentru modernizarea prin asfaltare a unor drumuri de interes local în satele Voinești și Mânjina, pe o lungime de 2,6 km’’, ne-a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un festival liberal deloc banal… (I)
Ministrul Apărării vrea omologarea produselor UPS Dragomirești
Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară
Mitropolitul Nifon a participat la ceremoniile dedicate târnosirii bisericii Mănăstirii Pantocrator
Salariații DAS continuă protestele
Protest DAS la Primăria Târgoviște
900 de elevi vor face ore online timp de 2 săptămâni
O statuie versus românii din Ardeal?
Salvarea COS Târgoviște?!
Campania „Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale