Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.01.2020 00:21

În Dâmbovița,


A A

Investiții importante, în pregătire la CJD

Investiții importante, în pregătire la CJD

❚ „Avem achiziție în derulare pe ce înseamnă podul peste râul Argeș, DJ 711 A, la kilometrul 36, la Potlogi. Valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei” ❚ „Mai avem în procedură de achiziție biblioteca pentru copii. Valoarea investiției se va ridica undeva la 23-24 de milioane de lei”

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Consiliul Județean Dâmbovița face două achiziții de marcă pentru dezvoltarea județului! Într-o conferință de presă susținută recent, președintele CJD Alexandru Oprea a confirmat că au început procedurile de achiziție pentru podul de la râul Argeș, din Potlogi, precum și biblioteca pentru copii din municipiul Târgoviște. De asemenea, conducerea Consiliului Județean a precizat că au fost consolidate mai multe zone din județ afectate de calamități. Autoritățile județene preconizează că cele două investiții vor fi finalizate în primăvara acestui an. „Avem achiziție în derulare pe ce înseamnă podul peste râul Argeș, DJ 711 A, la kilometrul 36, la Potlogi. Valoarea investiției este de aproape 14 milioane de lei. Mai vreau să fac precizarea că în anul 2018 nu s-a decontat din banii acordați județului Dâmbovița pe calamități... niciun leu. În 2019, din suma de 57 de miliarde de lei alocați, am reușit să decontăm 20 de miliarde. S-a lucrat în măsura în care procedurile de achiziție au fost finalizate și am reușit să punem în practică lucrările care erau absolut necesare pentru consolidarea unor puncte sau unor sectoare de drum care au fost afectate de calamități. De asemenea, mai avem în procedură de achiziție biblioteca pentru copii. Valoarea investiției se va ridica undeva la 23-24 de milioane de lei. Ne-a fost transferată prin bunăvoința Primăriei Târgoviște o centrală termică și acolo vom face o bibliotecă... spunem noi de referință pentru municipiul Târgoviște și pentru ceea ce înseamnă această activitate extrem de importantă”, a precizat președintele Consiliului Județean Alexandru Oprea.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fondurile pentru programele de sănătate, luate la bani mărunți
Direcția Agricolă Dâmbovița, cu ochii pe înstrăinarea terenurilor agricole
Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi
Trei unități școlare au suspendat cursurile din cauza gripei!
Noi investiții pe zona de infrastructură educațională
Proiectul de depistare a tuberculozei a ajuns și în Dâmbovița
Ne sunt uciși copiii prin cele străinătăți. Cine este de vină (II)
Autoritățile, în alertă de coronavirus
Incendiu violent la Perșinari
Ne sunt uciși copiii prin cele străinătăți. Cine este de vină (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi

Luni, 24 februarie, Curtea Constituțională a României/CCR a lansat bomba, una nucleară: a admis cererile contestatorii în privința desemnării, neconstituționale, de către președintele Klaus Werner Iohannis, pentru a doua oară ca prim-ministru, a lui Ludovic Orban.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale