Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2024 00:13

Conducerea Primăriei anunță:


A A

Investiții majore pentru Raciu

Investiții majore pentru Raciu

Primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru, a făcut recent declarații referitoare la progresele  realizate în infrastructura locală și planurile ambițioase pentru anul 2024. Anul trecut, a fost finalizat un proiect esențial de modernizare a infrastructurii pe Drumul Județean 702 B, de la Șuța Seacă până la biserica din satul menționat. Primarul Grădinaru a explicat că pe o lungime de 1,3 kilometri a fost realizat un strat de uzură și ridicare la cotă a căminelor de rețea de canalizare. Aceste intervenții au devenit necesare pentru a alinia căminele la nivelul asfaltului, după ce primul strat de asfalt fusese deja turnat.

Primarul a anunțat, de asemenea, planuri ambițioase pentru anul 2024, evidențiind modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în comuna Raciu. De asemenea, se intenționează construirea unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum în comună. Grădinaru a subliniat că aceste proiecte sunt incluse în documentația depusă pentru Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar comuna speră să beneficieze de finanțare în acest sens.

Ne propunem să modernizăm și să extindem sistemul de iluminat public, iar producția de energie electrică din surse regenerabile va contribui la sustenabilitatea comunei Raciu. Am depus deja documentele necesare în cadrul PNRR și suntem optimiști cu privire la susținerea proiectului nostru", a declarat primarul Vasile Grădinaru.

În plus, edilul-șef a menționat că există planuri pentru asfaltarea a încă șase-șapte străzi în comună, ceea ce ar duce la finalizarea asfaltării tuturor străzilor din comuna Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale