Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.02.2024 00:18

Orașul-stațiune se schimbă la față


A A

Investiții ample în educație și infrastructură la Pucioasa

Investiții ample în educație și infrastructură la Pucioasa

*Autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, cu scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și calitatea vieții pentru locuitorii din acele zone

 

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a prezentat recent progresele investițiilor demarate în zona centrală, cu accent pe proiectul Grădiniței „Prichindel”. Acesta a subliniat că investiția va aduce educația la un nivel superior în comunitate.

Proiectul, desfășurat prin intermediul programului Axa 13, marchează începutul unui plan amplu de modernizare și dezvoltare a zonei, cu un accent deosebit pe investițiile în educație și infrastructură. Grădinița „Prichindel” este proiectată să devină una dintre cele mai moderne din regiune, oferind facilități de top precum un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare.

Primarul Constantin Ana a accentuat importanța separării spațiului destinat învățării de cel pentru odihnă, creând astfel un mediu optim pentru dezvoltarea copiilor. De asemenea, acesta a menționat că investiția în Grădinița „Prichindel” face parte dintr-un efort mai larg de transformare a orașului Pucioasa.

„Am început un proiect revoluționar pentru Grădinița «Prichindel». Avem un loc de joacă modern, avem și un amfiteatru în exterior. Mai sunt și opt săli de clasă și șapte dormitoare. Nu vrem să mai suprapunem locul în care învățăm cu cel în care dormim. Avem o bucătărie deja dotată cu tot ce trebuie. Cred că va fi una dintre cele mai moderne grădinițe pe care le-am văzut”, a declarat primarul Constantin Ana.

În plus față de Grădinița „Prichindel”, autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, cu scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și calitatea vieții pentru locuitorii din acele zone. De asemenea, Biblioteca din Pucioasa se află în plin proces de reabilitare, iar recent finalizata Piața Cartaxo din zona centrală a orașului aduce un nou aspect și funcționalitate acestei zone.

„Cu voia Domnului, ultimul proiect al nostru va fi modernizarea și extinderea Primăriei. Am lăsat-o ultima pentru că așa este normal, într-o comunitate te ocupi mai întâi de restul problemelor, după de casa noastră”, a mai adăugat primarul Constantin Ana.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare termică de amploare a blocurilor de locuințe
PSD Dâmbovița, tur de forță prin Răcari, Titu și Găești
Razie rutieră de amploare pe caniculă
Descrețirea inovației (II)
Bilanț la Inspectoratul Județean de Jandarmi "Mircea cel Bătrân" Dâmbovița
Echipamente digitale de ultimă generație în școli
ISU Dâmbovița, la Competiția Națională de Descarcerare
PSD Dâmbovița se mobilizează pentru alegerile parlamentare și prezidențiale
Descrețirea inovației (I)
Subprefectul Adrian Chițescu și-a înaintat demisia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Descrețirea inovației (II)

DAN LUCA 


Merg mai departe și îmi vin în minte alte două exemple, total diferite, dar deosebit de inovative. Era în anul de grație 1985, Franck Biancheri lansa idea unei asociații studențești europene, interdisciplinare, dar fără nivelul național. Adică, structurile de coordonare ale organizației erau centrele universitare racordate direct la un Comitet... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale