Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2020 00:31

ANUNȚ AVIZ APE


A A

"Introducere teren în intravilan în vederea amenajării zona de agrement și terenuri de sport"

Această informare este efectuată de către U.A.T. Dragodana, jud. Dâmbovița codul de înregistrare fiscală 4207034, telefon  0245.719189/ fax 0245.719491, cu sediul în comuna Dragodana, str. Principală, nr.103, județ Dâmbovița, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, Aviz de gospodărire a apelor pentru Plan Urbanistic Zonal Introducere teren în intravilan în vederea amenajării zona de agrement și terenuri de sport. Alimentarea că apă se va face din sursă stradală. Evacuarea apelor uzate se va face în fose septice ecologice, soluție temporară până la introducerea sistemului centralizat de colectare a apelor uzate. Această solicitare este conformă cu prevederile Legii nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menționată, sau la Administrația Bazinală de Apă  Argeș Vedea  str. Câmpulung, nr. 6 - 8, cod 110 147, Pitești, jud. Argeș, tel 0248 218 250. Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

TVA pe investiții... o piatră de moară
Camelia Spătaru, CEO și cofondator Smarticity: „Orașul are nevoie de tehnologia 5G”
Varujan Pambuccian, deputat, membru în Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor: "Într-o piață precum cea locală trebuie să existe neutralitate tehnologică și competiție"
Ambasadorul Pakistanului, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
"Modernizare DN 7 km 52+300 – km 54+000, Titu"
"PLATFORMĂ INOVATIVĂ PENTRU ECONOMIA CIRCULARĂ"
Concedieri sistate momentan la COS Târgoviște
"IoT MEDICAL ASSET MANAGEMENT SOFTWARE"
Supermarketurile, interesate de merele de pe Valea Dâmboviței
APIA primește cereri pentru culturile afectate de secetă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La alegerile locale s-a echilibrat jocul

În ciuda unor previziuni pesimiste, românii au ieșit duminică, 27 septembrie 2020, masiv și hotărât la vot. Dar și cu o firească disperare a cărei rațiune s-a revendicat din dorința de a se produce o schimbare în bine a traiului lor în județele și localitățile patriei.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale