Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2024 00:13

CJAS Dâmbovița a intensificat controalele pentru...


A A

Întărirea disciplinei financiare în sistemul de sănătate

Întărirea disciplinei financiare în sistemul de sănătate

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dâmbovița se angajează în consolidarea disciplinei financiare și contractuale în sectorul sănătății, în paralel cu eforturile de îmbunătățire a calității serviciilor medicale. Agnes Dincă, Directorul de Relații cu Furnizorii, a prezentat rezultatele acțiunilor de control desfășurate anul trecut.

„Unul dintre principalele noastre obiective este întărirea disciplinei financiare și contractuale în sistemul de sănătate. Am derulat mai multe acțiuni de control cu accent pe respectarea clauzelor contractuale către furnizorii de servicii medicale. Până la finalul anului 2023, am efectuat șase controale tematice, 26 de controale operative în domeniul medicinei de familie, și am acoperit o gamă largă de furnizori și servicii medicale în țintele noastre", a declarat Agnes Dincă.

Acțiunile de control au vizat medicina de familie, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, farmacii, furnizori de servicii medicale și chimice, precum și ambulatorii de specialități paraclinice și centre de permanență. Controalele au fost menite să evalueze respectarea prevederilor Ordonanței 158 și derularea programelor naționale de sănătate.

În urma acestor verificări, au fost identificate 44 de neconformități, iar o sumă totală de 230.480,81 lei a fost imputată furnizorilor care nu au respectat clauzele contractuale. Măsurile dispuse vizează corectarea deficiențelor și asigurarea conformității cu standardele stabilite de CJAS Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița
Sprijinul de la Guvern pentru fermieri
Se lucrează la finalizarea celui mai mare dig de sprijin
Saloanele de frumusețe, în colimatorul Inspecției Muncii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale