Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.08.2020 00:25

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a recunoscut


A A

"Guvernul are puține instrumente să intervină la COS Târgoviște"


❚ ,,Într-adevăr noi trebuie să ne gândim ce facem cu oamenii de acolo, pentru că sunt 1200 de salariați care rămân fără locuri de muncă... și asta este marea tragedie”. ❚ ,,Într - adevăr este păcat pentru că este singurul combinat care mai făcea oțel beton în România și nici acesta să nu mai producă...”

 

VIOLETA STANCIU


Veste proastă pentru salariații de la COST care urmează să fie disponibilizați și care își pun mari speranțe în întâlnirea de săptămâna viitoare de la Guvern, când premierul României îi va primi la discuții pe sindicaliștii de la combinat! Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, consilierul premierului României pe probleme de ordine publică și siguranță națională a declarat în cursul acestei săptămâni că Guvernul are puține instrumente să intervină la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște. De asemenea, acesta susține că într-adevăr trebuie să se găsească soluții pentru salariații de acolo care vor rămâne fără locuri de muncă. ,,Săptămâna viitoare va fi o întâlnire a celor de la COST cu premierul României. Am organizat- o împreună cu Aurelian Cotinescu și vom discuta situația de acolo. Acum eu știu că toată lumea se așteaptă că... «vine Guvernul și ne preia, ne dă bani». Este greu, să vedem ce soluție putem găsi, pentru că este o firmă particulară care are datorii, într-adevăr, mari la stat, aproape 10 milioane de euro, din ce știu, și Guvernul are puține instrumente să intervină aici. Și vă mai spun ceva, unii dintre dumneavoastră dacă aveți o firmă, cum am avut și noi și am trecut prin perioade grele... a venit Guvernul să ne preia, să ne dea bani, să ne dea de lucru? Nu! Într-adevăr, noi trebuie să ne gândim ce facem cu oamenii de acolo, pentru că sunt 1200 de salariați care rămân fără locuri de muncă... și asta este marea tragedie. Într - adevăr este păcat pentru că este singurul combinat care mai făcea oțel beton în România și nici acesta să nu mai producă? Eu cred că aici nu s-a gândit atunci când s-a făcut privatizarea și nu a fost ales foarte bine partenerul și nu s-au impus niște condiții pentru că întotdeauna când dai cam pe nimic o întreprindere, cum s-a întâmplat în România, trebuie să pui niște condiții totuși ca să protejezi producția internă, pentru că mai există obiceiul în lumea asta - firmele mari vin și cumpără anumite societăți pe care ulterior le închid, ca să elimine concurența, să rămână singuri pe piață. Deci săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu sindicatul de la COST la Guvern, dar să fie clar că se tot laudă toți «că merg și fac și nu știu ce». Eu spun foarte clar că, la Guvern, vor merge împreună cu noi, dar vă spun foarte clar că sunt instrumente puține să găsim o soluție”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, consilierul premierului României pe probleme de ordine publică și siguranță națională în conferința de presă din această săptămână de la partid.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Rectificare bugetară a fost făcută pentru clientela politică a PNL Dâmbovița"
"Schimbarea totală a sistemului de transport public din municipiul Târgoviște"
Curg amenzile de la UE...
Lucrările de infrastructură din județ, în atenția conducerii CJD
Cum abordăm anul politic 2021? (II)
Centura municipiului Târgoviște, în continuă schimbare!
Au început demersurile pentru rețeaua de gaze
Cum abordăm anul politic 2021?(I)
Intervenție în cartierul Priseaca la un accident rutier
Se pregătesc investiții importante la Răcari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Curg amenzile de la UE...

...aplicate pe bune României. Numai că amărâta asta de țară nu este vinovată, ci falnica sa clasă „clasa politică” prin la fel de falnicii săi parlamentari a dat-o vesel în bară. Acușica câteva milioane de euro vor fi smulși din pușculița secătuită a țării pentru a îmbelșuga safe-ul de la Bruxelles. Haideți să vedem despre ce este vorba. Primul caz. 

[citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale