Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2023 00:12

Dup victoria de la Burduca


A A

Gura Șuții cștig Liga a 4-a

Gura Șuții cștig Liga a 4-a

* O alt cunoscut reprezint retrogradarea echipei Unirea Ungureni la Liga a 5-a

 

O etap cu 5 victorii ale gazdelor (Crețu, Titu, Șuța Seac, Brezoaele și Rzvad) și dou succese ale oaspeților (Ziduri și Gura Șuții). O etap care a rezolvat definitiv calculele în fruntea clasamentului, cu o nou campioan la Liga a 4-a. Recolta Gura Șuții s-a impus la scor în deplasarea de la Burduca și, cu 9 puncte avans, plus avantajul rezultatelor directe cu Roberto Ziduri, a câștigat competiția, cu trei etape înaintea finalului. Este primul titlul județean din istoria clubului. Urban Titu va termina, aproape sigur, pe podium. Teoretic, de la Fieni în jos, orice echip poate retrograda.

Practic, Ungureni va merge în Liga 5, iar Colacu și Bucșani sper s prind barajul. Crețu s-a distanța de ele, având ca obiectiv salvarea direct. Chiar dac mici, emoțiile rmân pentru Unirea Bucșani, Brezoaele, Șuța Seac și Fieni. Rezultatele etapei: Voința Crețu – Viitorul Voinești 3-0, Urban Titu – Gloria Bucșani 5-1, Steagu Roșu Colacu – Roberto Ziduri 2-7, Flacra Șuța Seac – CSM Fieni 6-2, ACS Burduca – Recolta Gura Șuții 2-6, AFC Brezoaele – Bradul Moroeni 1-0, Strjerii Rzvad – FC Potlogi 3-0, Unirea Bucșani – Unirea Ungureni (amânat pentru 23 mai).

 

 

C.M.Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Ultimele necunoscute, la retrogradare
Urmeaz o perioad agitat
Valentin Crlan s-a clasat pe locul 5
24 de juctori sunt la final de contract
Victorie important
Flacra termin sezonul pe podium
Terifiant!
Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia
Nu poți s pclești fotbalul la infinit!
Meci crucial pentru ChindiaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale