Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.03.2023 00:19

La Târgoviște,


A A

Grădinița Nr 8 „Rază de Soare” , transformată total după reabilitare

Grădinița Nr 8 „Rază de Soare” , transformată total după reabilitare

* Investiția a fost realizată prin Programul Operațional Regional, iar valoarea acesteia este de 12,7 milioane lei. Grădinița Nr 8 „Rază de Soare” este cea mai mare din județ și are peste 300 de copii

 

Un alt proiect educațional din municipiul Târgoviște a ajuns la final! Lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare de la Grădinița Nr 8 „Rază de Soare” au ajuns la final. Astfel, conducerea Primăriei Târgoviște a organizat o conferință de presă în care a fost marcat finalul lucrărilor de investiție pentru acest obiectiv. Executivul Primăriei Târgoviște a fost reprezentat de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și administratorul public al orașului, Gabriel Boriga.

La eveniment a mai fost prezent președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului, Claudia Gilia, inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu și directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.  Investiția a fost realizată prin Programul Operațional Regional, iar valoarea acesteia este de 12,7 milioane lei. Grădinița Nr 8 „Rază de Soare” este cea mai mare din județ și are peste 300 de copii.

Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei: „Ne aflăm la evenimentul de finalizare a unor lucrări derulate în cadrul unui proiect european care au vizat Grădinița Nr 8. „Rază de Soare” din municipiul Târgoviște. Este vorba despre un proiect cu o valoare de peste 12 milioane de lei, este vorba despre un proiect în cadrul căruia s-a schimbat radical modul în care arată această unitate de învățământ preșcolar, dar și calitatea serviciilor din punct de vedere al infrastructurii pe care le oferă această grădiniță.”

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița: „Asistăm la un moment deosebit pentru județul Dâmbovița, nu doar pentru municipiul Târgoviște. Au fost finalizate lucrările celei mai mari grădinițe din județul nostru. Este un lucru deosebit pentru municipiul Târgoviște și județul nostru să avem o astfel de investiție realizată cu bani europeni și bineînțeles, cofinanțare din partea Primăriei municipiului Târgoviște, fapt pentru care vreau să-l felicit pe domnul primar, Daniel Cristian Stan, să felicit aparatul administrativ al Primăriei municipiului Târgoviște și în același timp, pe domnul director ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, care și dumnealui a oferit o mână de ajutor pentru această investiție, dar și pentru celelalte proiecte din județul nostru care au fost demarate prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia”.

Liviu Mușat, director ADR Sud-Muntenia: „De câte ori am o stare pozitivă, am constatat că admirând proiectele din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița, mi se îmbunătățește starea. Vreau omologhez o nouă terapie – proiectul terapie. De asemenea, vreau să spun și locul unde se face această terapie, iar unul dintre ele și în momentul de față cel mai important în regiunea Sud-Muntenia, acel loc în care poți admira proiecte în toată sfera de activități, le poți vedea în Dâmbovița, le poți vedea în Târgoviște. Vreau să-i felicit pe edilii județului și ai municipiului pentru preocuparea pe care o au în mod constant de a rezolva încă multele probleme cu care se confruntă comunitatea dâmbovițeană și târgovișteană, cu fonduri europene”.

Ileana Nicolaescu, inspector general IȘJ Dâmbovița: „Vreau să felicit și eu conducerea Primăriei Târgoviște și a Consiliului Județean pentru realizarea acestui proiect de reabilitare a Grădiniței Nr 8, cea mai mare din județul nostru. Parteneriatul școală – comunitate își găsește astăzi poate expresia firească în această nouă investiție. În Dâmbovița și în municipiul Târgoviște, investiția în actul educațional este constantă. Dacă una dintre țintele incluse în planul managerial al Inspectoratului Școlar este acela de a asigura accesul la educație de calitate, conceptul acesta și-a atins ținta și prin investiția de azi și bineînțeles, prin cele care vor urma”.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale