Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2022 00:10

Deși nu mai este dorit de o parte a suporterilor,


A A

Ghergu rămâne la Chindia

Ghergu rămâne la Chindia

*Pe lângă schimbarea de antrenor, o parte a suporterilor echipei târgoviștene au solicitat și demisia președintelui, însă acest lucru nu s-a întâmplat

 

COSMIN SAVA


 

Chindia a început o nouă etapă din existența clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, una în care antrenor principal va fi Toni Petrea, ajuns la Târgoviște în locul lui Adi Mihalcea, antrenor care nu a obținut nici măcar un succes în cele zece partide de campionat disputate din postura de tehnician al echipei dâmbovițene. Pe lângă schimbarea de antrenor, o parte a suporterilor echipei târgoviștene au solicitat și demisia președintelui Marcel Ghergu, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar Chindia va avea același conducător în perioada următoare. „Este un moment extrem de delicat, un moment greu pentru echipă. Am mai trecut în ultima perioadă prin clipe dificile, cum a fost barajul cu Chiajna, când am stat toți cu sufletul la gură până am trecut de acel hop. Sunt anumite probleme care par simple de rezolvat, dar nu sunt atât de simple. Acestea implică o cheltuială destul de mare, foarte mare pentru a arăta altfel. De aceea încercăm să ne păstrăm echilibrul și în momentele acestea, pentru că de când sunt aici, de nouă ani, am avut momente grele”, a comentat președintele Chindiei.

„Nu-mi reproșez nimic”

„Totuși, le-am depășit cu implicare totală și cu responsabilitatea de a nu ajunge ca alții, de a nu ne desființa, de a nu intra în insolvență, de a nu avea probleme deosebite legate de aspectul financiar. De aceea, poate echipa asta merită mult mai mult, poate se puteau face mai multe, chiar și în privința transferurilor, și în privința lotului, cum vreți să o judecați. Credeți-mă că mi-a fost destul de greu să mențin acest echilibru. Aveam nevoie de întăriri, pe de altă parte, eram la limită cu bugetul nostru și trebuia să luăm o decizie și să ne păstrăm echilibrul. Personal, nu-mi reproșez nimic. Am încercat să fac lucrurile bine și foarte bine, dar încă o dată vă spun, condițiile de la noi nu sunt cele mai bune, dar cu răbdare, cu încredere, cu echilibru, vom reuși să depășim această situație dificilă”, a mai transmis președintele Chindiei.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale