28.09.2022 00:10

Ghergu rămâne la Chindia

Ghergu rămâne la Chindia
Galerie foto

*Pe lângă schimbarea de antrenor, o parte a suporterilor echipei târgoviștene au solicitat și demisia președintelui, însă acest lucru nu s-a întâmplat

 

COSMIN SAVA


 

Chindia a început o nouă etapă din existența clubului pe prima scenă fotbalistică a țării, una în care antrenor principal va fi Toni Petrea, ajuns la Târgoviște în locul lui Adi Mihalcea, antrenor care nu a obținut nici măcar un succes în cele zece partide de campionat disputate din postura de tehnician al echipei dâmbovițene. Pe lângă schimbarea de antrenor, o parte a suporterilor echipei târgoviștene au solicitat și demisia președintelui Marcel Ghergu, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar Chindia va avea același conducător în perioada următoare. „Este un moment extrem de delicat, un moment greu pentru echipă. Am mai trecut în ultima perioadă prin clipe dificile, cum a fost barajul cu Chiajna, când am stat toți cu sufletul la gură până am trecut de acel hop. Sunt anumite probleme care par simple de rezolvat, dar nu sunt atât de simple. Acestea implică o cheltuială destul de mare, foarte mare pentru a arăta altfel. De aceea încercăm să ne păstrăm echilibrul și în momentele acestea, pentru că de când sunt aici, de nouă ani, am avut momente grele”, a comentat președintele Chindiei.

„Nu-mi reproșez nimic”

„Totuși, le-am depășit cu implicare totală și cu responsabilitatea de a nu ajunge ca alții, de a nu ne desființa, de a nu intra în insolvență, de a nu avea probleme deosebite legate de aspectul financiar. De aceea, poate echipa asta merită mult mai mult, poate se puteau face mai multe, chiar și în privința transferurilor, și în privința lotului, cum vreți să o judecați. Credeți-mă că mi-a fost destul de greu să mențin acest echilibru. Aveam nevoie de întăriri, pe de altă parte, eram la limită cu bugetul nostru și trebuia să luăm o decizie și să ne păstrăm echilibrul. Personal, nu-mi reproșez nimic. Am încercat să fac lucrurile bine și foarte bine, dar încă o dată vă spun, condițiile de la noi nu sunt cele mai bune, dar cu răbdare, cu încredere, cu echilibru, vom reuși să depășim această situație dificilă”, a mai transmis președintele Chindiei.